Η γυναίκα που παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα πέντε φορές αποκαλύπτει τον λόγο

Print Friendly, PDF & Email

Οι τηλεθεατές της βρετανικής πρωινής εκπομπής «This Morning» δεν πίστευαν στα αυτιά τους όταν άκουσαν την ιστορία της νύφης που παντρεύτηκε τον ίδιο γαμπρό πέντε φορές.

Αυτή η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους είχε και συνέχειες προφανώς! Η Sandra Igwe δεν ικανοποιήθηκε καθόλου από την πρώτη τελετή, κι έτσι έκανε και δεύτερη. Και τρίτη. Και πάει λέγοντας.

Οι δύο πρώτοι γάμοι έγιναν στη Νιγηρία, αναγκάζοντας τους καλεσμένους να ξοδέψουν πάνω από 3.000 ευρώ για να παραβρεθούν. Ο τρίτος γάμος έγινε σε παραλία, ο τέταρτος περιέργως στο δημαρχείο του Κόβεντρι και ο πέμπτος -και τελευταίος μέχρι στιγμής- ήταν μια υπερπολυτελής εκδήλωση σε ξενοδοχείο του Λονδίνου!

Μιλώντας στην τηλεόραση, η Sandra δήλωσε πως δεν νιώθει καθόλου άσχημα που έσυρε συγγενείς και φίλους σε όλους αυτούς τους γάμους, καθώς ήταν όπως λέει υποχρέωσή τους να παραβρεθούν.

«Από μικρή ηλικία, τα κορίτσια σκέφτονται τη μεγαλύτερη μέρα της ζωής τους. Όταν έφτασε λοιπόν η ώρα, ήθελα να έχω τον τέλειο γάμο. Σκέφτηκα “τον θέλω εδώ, τον θέλω εκεί, τον θέλω εδώ” και μετά σκέφτηκα “γιατί να μην μπορώ να έχω ό,τι ονειρευόμουν;”».

Εννοείται πως οι τηλεθεατές δεν συμμερίστηκαν τις απόψεις της…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή