Η ΕΠΟ διοργάνωσε εκδήλωση «Hello Football Friend» στην Καλαμάτα

Print Friendly, PDF & Email

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Καλαμάτα η εκδήλωση grassroots «Hello Football Friend» (HFF) που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και την ΕΠΣ Μεσσηνίας και εντάσσεται στο αναπτυξιακό πλάνο της Ομοσπονδίας «Μπάλα Παντού».

Ειδικότερα, η δράση περιλάμβανε παιχνίδια επίδειξης και μικρών αριθμητικών σχέσεων ψυχαγωγικού χαρακτήρα σε τάπητα, ο οποίος τοποθετήθηκε στην πλατεία Αριστομένους από την Ε.Π.Ο., με συμμετοχή παιδιών με ειδικές ανάγκες και παικτών από τοπικές ακαδημίες.

Την καθοδήγηση των παιδιών με ειδικές ανάγκες ανέλαβαν προπονητές- γυμναστές που συνεργάζονται μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Παιδεία» (ΚΔΑΠ).

Από την πλευρά της Ε.Π.Ο. παραβρέθηκε ο Grassroots Manager Χρήστος Σίσκος, ο οποίος υποστήριξε την οργάνωση της δράσης σε συνεργασία με τον πρόεδρο και τα μέλη της Ένωσης.

Αξίζει να αναφερθεί η άψογη οργάνωση από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από την Ομοσπονδία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here