Η Κύπρια πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Άντρη Ελευθερίου παντρεύτηκε τη σύντροφό της (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Η Άντρη Ελευθερίου, μέλος της κυπριακής εθνικής ομάδας σκοποβολής και πρωταθλήτρια, παντρεύτηκε τη σύντροφό της Dyana Mihela. Οι δυο γυναίκες ήταν σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια και παντρεύτηκαν στη Λευκωσία στις αρχές Οκτώβρη.

Την είδηση του γάμου τους έκανε γνωστή η αθλήτρια ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media. Η Άντρη Ελευθερίου, που κάνει προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020, μίλησε σε κανάλι της Κύπρου για τον γάμο της, αλλά και την απόφασή της να δημοσιοποιήσει το γεγονός.

«Ήθελε δύναμη κάτι τέτοιο. Αλλά για μένα δεν είναι κάτι δύσκολο ή παράλογο. Αυτό ήθελα, αυτό έκανα. Είμαι περήφανη γι’ αυτό που είμαι και τη σύντροφό μου, που είναι δίπλα μου σε όλα. Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα και θα κάνω, είμαι περήφανη. Βρήκα τον άνθρωπό μου!», δήλωσε στην κάμερα, ενώ εξήγησε ότι δεν την απασχόλησαν τα αρνητικά σχόλια:

«Δεν απαντώ, είμαι έτοιμη για όλα, και τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι υπερ. Ξέρω ποια είμαι, ξέρει κι ο κόσμος ποια είμαι. Δεν ασχολούμαι μ’ αυτά που λένε, ευχαριστώ αυτούς που με στηρίζουν. Γνωστοποίησα στο Facebook μου κάτι πολύ συνηθισμένο για μένα. Δεν μπορούμε να ζούμε στη σκιά, η ζωή μας είνα δικιά μας. Το μήνυμα που έχω να στείλω είναι να είστε ο εαυτός σας και να κάνετε αυτό που θέλετε. Μην κρύβεστε, να είστε δυνατοί». Τέλος, η Άντρη εξέφρασε και την επιθυμία της να αποκτήσει με τη σύζυγό της ένα παιδί.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή