Θεσσαλονίκη: Επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε πολυκατοικία εν μέσω πανδημίας

Print Friendly, PDF & Email

Δύο νεαροί οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν με πέτρες και φωτοβολίδες σε πολυκατοικία όπου διέμενε αντίπαλος οπαδός του ΠΑΟΚ, όμως έκαναν λάθος διαμέρισμα και οι πέτρες κατέληξαν σε διαμέρισμα αστυνομικού.

Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης είχε ως αποτέλεσμα την αυτόφωρη σύλληψη δυο νεαρών Ελλήνων οπαδών του Άρη, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή της Πυλαίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση του νόμου Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες μαζί με άλλα άτομα, μετέβησαν σε πολυκατοικία στην περιοχή της Πυλαίας, όπου γνώριζαν ότι διέμενε οπαδός του ΠΑΟΚ και προέβησαν σε ρίψεις αντικειμένων (πέτρες και βεγγαλικά) από λάθος στο διπλανό διαμέρισμα όμως από αυτό του οπαδού, όπου διέμενε μάλιστα αστυνομικός. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να προκληθούν φθορές σε μπαλκονόπορτες δυο διαμερισμάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τους βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για κίνηση χωρίς τη σχετική βεβαίωση.

ΠΗΓΗ: News247.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή