Θετικό αποτέλεσμα (1-1) στο Κίεβο για τον ΠΑΟΚ, προβληματική εμφάνιση

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του, όμως το τελικό 1-1 στο Κίεβο κόντρα στην άσημη Ολιμπίκ του δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στα play offs του Γιουρόπα Λιγκ, εν όψει της ρεβάνς την Τούμπα την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας στο πρώτο μέρος, ωστόσο είχε την κορυφαία ευκαιρία με τον Κρέσπο στο 16′ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη η Ολιμπίκ αιφνιδίασε τον Δικέφαλο, αφού στο 49′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ από δεξιά, ο Μιλένκι κέρδισε στο πρώτο δοκάρι τους Βαρέλα, Μάτος και έγραψε το 1-0. Οι Ουκρανοί παίρνοντας ψυχολογία και αυτοπεποίθηση απείλησαν ξανά στο 52′ με μακρινό σουτ, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ρέι. Στο 56′ ο Μοχά μέσα από την περιοχή έπιασε ανενόχλητος κεφαλιά χάνοντας νέα ευκαιρία για την Ολιμπίκ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ήταν και πάλι ο Ρέι που σταμάτησε αυτή τη φορά σουτ του Νιεμτσανίβοφ ξανά από πολύ καλή θέση.

Και εκεί που ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να έχει πιει θάλασσα, ήρθε ο Ενρίκε από τον πάγκο (μπήκε στο 55′) και στο 59′ με ωραίο σόλο και άψογο πλασέ έγραψε το 1-1. Εκτοτε η ομάδα του Στανόγεβιτς έλεγξε καλύτερα το ρυθμό του αγώνα και δεν άφησε άλλα περιθώρια στην Ολιμπίκ να απειλήσει σοβαρά την εστία του Ρέι, ενώ στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να φτάσει και στην ολική ανατροπή όταν οι Ουκρανοί παραλίγο δεν έβαλαν αυτογκόλ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή