Κέρκυρα: Διαιτητής βγήκε έξω από τ’ αποδυτήρια λόγω… βρώμας!

Print Friendly, PDF & Email

Σε άθλια κατάσταση φαίνεται πως είναι το Δημοτικό Γήπεδο στο Κοντοκάλι Κέρκυρας.

Πέραν της τάφρου περιμετρικά με βρώμικα νερά που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των παιδιών, τα αποδυτήρια κυριολεκτικά βρωμάνε και κάθε ομάδα που πάει εκεί μόνο τα χειρότερα έχει να πει. Είναι ίσως το μοναδικό γήπεδο στο νησί που είναι σε τέτοια κατάσταση και τα παράπονα είναι καθημερινά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πρόσφατα ο διαιτητής Σπύρος Κολυτάς, αναγκάστηκε να βγάλει ένα τραπεζάκι έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών για να συντάξει το Φύλλο αγώνα, αφού η βρώμα των αποδυτηρίων ήταν ανυπόφορη. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται όλα αυτά για το γήπεδο το οποίο φιλοξενεί αρκετές ομάδες σαν γηπεδούχες (Κοντόκαλι, Ομόνοια, Αστέρας Σπαρτύλας, Ατρόμητος Άφρας, Κεραυνός  Ποταμού, ΑΟ Κέρκυρα 96 ), αυτές εκεί προπονούνται και εκεί αγωνίζονται, όπως και η μεγάλη ακαδημία με παιδιά 6-16 χρόνων του Κοντοκαλιού, αλλά γίνονται και αγώνες παλαιμάχων.

Δυστυχώς ο Δήμος Κέρκυρας δεν έχει κάνει κάτι ώστε να υπάρχει τουλάχιστον μια ανεκτή κατάσταση και επειδή ο ίδιος εκδίδει τις άδειες καταλληλότητας, λογικό είναι να δώσει και στο δικό του γήπεδο, για τυπικούς λόγους. Γιατί αν είχε πραγματικά γίνει έλεγχος όπως πρέπει ή θα το «μάζευε» ή θα το έκλεινε.

Η ΕΠΣ Κέρκυρας η οποία στην επιτροπή ελέγχου για αδειοδοτήσεις έχει λόγο, εκτιμούμε ότι ανέχθηκε αρκετά αυτή την κατάσταση, αλλά επειδή δεν πήγαινε άλλο  αποφάσισε να σταματήσει να ορίζει αγώνες στο Κοντόκαλι μέχρι νεοτέρας. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, από τη διοργανώτρια που εξέδωσε και επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:

«Η Ε.Π.Σ Κέρκυρας, εξαντλώντας πλέον κάθε περιθώριο συγκατάβασης και καλής πρόθεσης και αναγκασμένη από τα αλλεπάλληλα προβλήματα που καταγράφονται και τα οποία δυσφημούν τον αθλητισμό και την αξιοπρέπεια των συμμετεχόντων στη διαδικασία διακόπτει τη χρήση του γηπέδου Κοντοκαλίου, μέχρι την οριστική λύση των προβλημάτων που παρουσιάζονται στα αποδυτήρια και στο γήπεδο γενικότερα, τα οποία εγκυμονούν σοβαρό κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου θα ελέγξει το γήπεδο η αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ και θα αποφανθεί για τη διατήρηση αυτής της απόφασης ή την αλλαγή της».

Για τον λόγο αυτό και ο προγραμματισμένος εξ αναβολής  αγώνας ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΟ Παξών, αντί του γηπέδου Κοντοκαλιού που χρησιμοποιεί σαν έδρα η Ομόνοια, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι με ώρα έναρξής στις 11:45.

Πηγή: enimerosi.com

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή