Και μία Ελληνίδα στις πέντε πιο σέξι γυναίκες διαιτητές στον κόσμο

Print Friendly, PDF & Email

“Γνωρίστε τις 5 πιο “καυτές” γυναίκες διαιτητές ποδοσφαίρου στον κόσμο” τιτλοφορούσε άρθρο βρετανικής ιστοσελίδας. Στο No 3 της κατάταξης συναντάμε τη “δική μας” Βίνα Λαμπροπούλου!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά και να δούμε τις επιλογές τους.

“Οι διαιτητές ποδοσφαίρου διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι διαιτητές όχι μόνο ελέγχουν τη ροή του αγώνα αλλά και επιβάλλουν τους νόμους του παιχνιδιού. Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες διαιτητές ποδοσφαίρου πήραν την προσοχή όλων για την εκπληκτική εμφάνιση τους. Εμείς, επιλέξαμε τις πιο δημοφιλείς γυναίκες διαιτητές ποδοσφαίρου και της κατατάξαμε σε αυτή την λίστα“, αναφέρει το άρθρο στην εισαγωγή του.

1. Fernanda Colombo Uliana – Brazil
Άλλη μια Βραζιλιάνα σε λίστα μας, η Fernanda είναι 28χρονη βοηθός διαιτητή στο Campeonato Brasileiro Série A.
Έχει γίνει μια αίσθηση στο διαδίκτυο με την εμφάνιση που μοιάζει με μοντέλο και την δύναμή της σε μια βιομηχανία που κυριαρχείται από άνδρες. Είναι ενεργός και έχει τεράστια γνώση για το παιχνίδι.

2. Claudia Romani – Italy
Η Claudia Romani είναι ένα 35χρονο μοντέλο και θεωρήθηκε ως η πιο σέξι διαιτητής του κόσμου. Έχει το δικαίωμα να διαιτητεύει τα παιχνίδια στη Serie A της Ιταλίας και στη Serie B.
Η Claudia ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά έχει “τρελάνει” κόσμο από τότε που έγινε διαιτητής.
Ψηφίστηκε ως μια από τις 100 πιο σέξι γυναίκες στη Γη.

3. Vina Labropoulou – Greece
Η Βίνα Λαμπροπούλου είναι βοηθός διαιτητή μικρών κατηγοριών στην Ελλάδα, ενώ έχει σπουδάσει αθλητική δημοσιογραφία. Στην εποχή του internet έχει καταφέρει να κρύψει καλά την ηλικία της, αλλά τι σημασία έχει!
Η σελίδα της στο instagram έχει 18500 ακόλουθους! Οι πηγές μας εκεί αναφέρουν πως εκτός από σέξι, είναι και πολύ καλή διαιτητής.

4. Aurélie Sarà Bollier – Switzerland
Η Aurélie Sarà Bollier είναι 27χρονη επαγγελματίας διαιτητής στην Ελβετία και ελπίζει να κάνει μια εξέχουσα σταδιοδρομία. Ίσως και λόγο της εμφάνισής της έχει μεγάλο club φίλων στην Ελβετία.

5. Elena Tambini – Italy
Η Έλενα Τάμπανι είναι μοντέλο και διαιτητής ποδοσφαίρου μικρών κατηγοριών στην Ιταλία.
Πολλοί οπαδοί του ποδοσφαίρου την θεωρούν ως την πιο όμορφη γυναίκα διαιτητή στον κόσμο.

Πηγή: sportstonoto.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή