Καταστροφικό για τον ΠΑΟ, επιβαρυντικό για τον ΠΑΟΚ το φύλλο αγώνα

Print Friendly, PDF & Email

Στο φύλλο αγώνα του αγώνα ΠΑΟ -ΠΑΟΚ, που διεκόπη, ο διαιτητή Κομίνης αναφέρει ότι η διακοπή έγινε λόγω τραυματισμού του Ίβιτς, ο οποίος προκλήθηκε από κουτάκι μπύρας που ρίχτηκε από οπαδό των γηπεδούχων.

Με βάση την παραπάνω διατύπωση ο Παναθηναϊκός α) χάνει τον αγώνα στα χαρτιά με 3-0,
β) προβλέπεται πρόστιμο έως 50.000 ευρώ και αποκλεισμός της έδρας του έως δύο αγωνιστικές, γ) προβλέπεται αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από το επόμενο.

Ωστόσο το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό και για τον ΠΑΟΚ αφού αναφέρει δύο φραστικές επιθέσεις στον διαιτητή από τον Κωνσταντινίδη και τον γυμναστή της ομάδας, ενώ αναφέρει ότι ο Ουάρντα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και προκαλούσε με άσεμνες και εμπρηστικές χειρονομίες τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα αναφέρει: Στο 53΄ ο Κουλιμπαλί γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο ίδιο λεπτό ο Σακόφ γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο 53΄ ο Κρέσπο διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Στο ίδιο λεπτό ο Μπεργκ διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Όλα τα παραπάνω έγιναν σε φυσική διακοπή του αγώνα. Στο παραπάνω λεπτό υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ αξιωματούχων και των δύο ομάδων η οποία μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικούς χώρου κάνοντας αδύνατη την υπόδειξη των παραπάνω πειθαρχικών ποινών.

Μετά από αυτό πήρα την απόφαση να οδηγηθούμε στα αποδυτήρια καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Στο ίδιο λεπτό και ενώ ακόμα βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου ο Παντελής Κωνσταντινίδης μας πλησίασε και μας είπε: Από εσάς ξεκίνησε ρε γ…”. Στο ίδιο λεπτό ο γυμναστής τους ΠΑΟΚ πλησίασε τον 4ο διαιτητή και τον τράβηξε από την φανέλα λέγοντας του “fuck off”. Στο ίδιο λεπτό μας πλησίασε ο Κόλα και διαμαρτυρόμενος και με έντονο ύφος μας είπε τα εξής”εσείς δεν τα βλέπετε αυτά”.

Στο ίδιο σημείο ο Ουάρντα εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε άσεμνες εμπρηστικές χειρονομίες στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στα αποδυτήρια μας ενημέρωσαν οι παρατηρητές του αγώνα ότι ο Ίβιτς δέχθηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι από οπαδό του Παναθηναϊκού και έπεσε στο έδαφος.

Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του. Εκεί εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και μας ενημέρωσε παρουσία των εκπροσωπών και των δύο ομάδων προφορικά και γραπτώς την γνωμάτευση του η οποία επισυνάπτεται με το ΦΑ. Κατόπιν ο εκπρόσωπος της ομάδας του ΠΑΟΚ, Π. Κωνσταντινίδης μας ενημέρωσε ότι ο Ίβιτς φέρει σκίσιμο και έχει αιμορραγία στο κεφάλι, έχει έντονη ζάλη και μαζί με τον ιατρό της ομάδας του διακομισθεί στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για περαιτέρω εξετάσεις και ως εκ τουτου η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αδυνατεί να αγωνιστεί χωρίς την παρουσία του προπονητή του και του ιατρού της ομάδας.

Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω γεγονότα, την ενημέρωση των παρατηρητών αγώνα, βάση του άρθρου 15 παρ. 3 εδ. Β6, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση».

Η γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα για τον τραυματισμό του Ίβιτς αναφέρει: Εκληθών να εξετάσω τον προπονητή του ΠΑΟΚ, κύριο Ίβιτς στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, όπως διαπίστωσα έφερε εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής. Δεν διαπίστωσα κλινικώς να παρουσιάζει απώλεια μνήμης ή κάποια άλλη κλινική συμπτωματολογία την συγκεκριμένη στιγμή. Κατόπιν όμως αναφερομένων αιτιάσεων εκ μέρους του περί αισθήματος ζάλης διεκομίσθη σε εφημερεύον νοσοκομείο για περαιτέρω έλεγχο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή