Παίκτης νόμιζε πως πήρε κόκκινη και τον γύρισε από το… μπάνιο ο διαιτητής!

Print Friendly, PDF & Email

Περίεργα γίνονται πολλά, λίγα όμως εξ΄ αυτών γίνονται τις περισσότερες φορές αντιληπτά!

Ενα κωμικοτραγικό γεγονός έλαβε χώρα στο γήπεδο του «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» το περασμένο Σάββατο (13/05) στον αγώνα του Τοξότη Λάρισας με την Χαραυγή.

Σε ένα παιχνίδι μαθηματικά αδιάφορο και στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας, στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης υπήρξε μια λογομαχία μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Μετά το πέρας της λογομαχίας και της σύσκεψης των παικτών των δύο ομάδων παρουσία και του διαιτητή του αγώνα, κ. Τάνα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Τοξότη Λάρισας, Βασίλης Κάνο, έβγαλε τις επικαλαμίδες του και έφυγε για τα αποδυτήρια του γηπέδου θεωρώντας πως αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του κ. Τάνα.

Αφού πέρασαν δύο με τρία λεπτά, οι άνθρωποι του Τοξότη Λάρισας διαμαρτυρήθηκαν από τον πάγκο λέγοντας χαρακτηριστικά «καλά ρε ρέφερι, σε αγώνα αδιάφορο βγάζεις κόκκινη κάρτα χωρίς λόγο;». Το γεγονός αυτό δημιούργησε απορία στον ρέφερι, κ. Τάνα, ο οποίος ρώτησε να μάθει… περισσότερα. Όταν ο πάγκος του Τοξότη του εξήγησε τι συνέβη, εκείνος έσπευσε να αναζητήσει στον αγωνιστικό χώρο τον Βασίλη Κάνο. Δεν τον βρήκε και τότε άνθρωπος του Τοξότη πήγε να φέρει τον ποδοσφαιριστή από τα… μπάνια του αποδυτηρίου.

Πηγή: arenalarissa.gr