“Νέα Αριστερά”: “Καλούμε τους υπεύθυνους του Μουσείου της ΑΕΚ για την άμεση αφαίρεση της ντροπιαστικής για την Ιστορία της ομάδας φωτογραφίας”

Print Friendly, PDF & Email
Ανακοίνωση εξέδωσε η “Νέα Αριστερά” σχετικά με φωτογραφίες τεσσάρων προσώπων που υπάρχουν στο μουσείο της ΑΕΚ κάτω από την επιγραφή: «Αυτοί ΗΘΕΛΑΝ να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τα ΟΝΕΙΡΑ μας».
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανάρτηση εκθέματος στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που στοχοποιεί δύο πρώην υπουργούς, πρώην δήμαρχο και λοιπούς αυτοδιοικητικούς παράγοντες με την επιγραφή «Αυτοί ΗΘΕΛΑΝ να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ τα ΟΝΕΙΡΑ μας».
Πρόκειται για μια απαράδεκτη ενέργεια που καμία σχέση δεν έχει με το φίλαθλο, αλληλέγγυο και ειρηνικό πνεύμα μιας ιστορικής ομάδας που συμπληρώνει φέτος ενός αιώνα περήφανης αγωνιστικής δράσης.
Αντίθετα υποκινεί ευθέως σε άσκηση βίας εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων και των οικογένειών τους.
Καλούμε τους υπεύθυνους του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ για την άμεση αφαίρεση της ντροπιαστικής για την Ιστορία της ομάδας φωτογραφίας.
Επίσης καλούμε τη Δικαιοσύνη να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, καθώς αυτή παραβιάζει τον αθλητικό νόμο.
Αναμένουμε επίσης από όλα τα κόμματα να εκφράσουν την καταδίκη τους.
Είναι αυτονόητο πως η Νέα Αριστερά στο προσεχές διάστημα θα καταθέσει σχετική κοινοβουλευτική ερώτηση στον υφυπουργό Αθλητισμού, καθώς η κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμένει απαθής.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή