Κετσπάγια: “Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ασχολούμαι”

Print Friendly, PDF & Email

Καλεσμένος σε εκδήλωση του Συνδέσμου Προπονητών Κύπρου ήταν ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός πρώην προπονητής των Ολυμπιακού και ΑΕΚ και νυν της Ανόρθωσης  ρωτήθηκε για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο υποστήριξε ότι ούτε τον ενδιαφέρει, ούτε θέλει ν’ ασχολείται με αυτό.

“Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν ασχολούμαι”, υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:

Για το ταλέντο στην Κύπρο: “Υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο. Αλλά δεν φτάνει μόνο μια ώρα προπόνηση τη μέρα. Πρέπει να δουλέψεις σε αυτά που σου λείπουν. Οι νεαροί πρέπει να δουλεύουν”.

Για την Ανόρθωση: “Η Ανόρθωση έχει όλα τα στοιχεία για τον τίτλο και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί… Έχει κόσμο, γήπεδο, ομάδα, διοίκηση και ανθρώπους πίσω της. Δείξαμε μέχρι τώρα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα”

Για την πρόταση που είχε από τον ΑΠΟΕΛ: “Η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ήταν καλή, μια μεγάλη ομάδα. Έκανα τη δουλειά μου και τώρα είμαι εδώ. Είμαστε επαγγελματίες και το βλέπουμε επαγγελματικά. Τότε είχα προσφορά από αυτή την ομάδα, είχα κάποιες συζητήσεις και με την Ανόρθωση αλλά δεν έγινε η συνεργασία τότε. Πάντα έλεγα ότι τον πρώτο λόγο είχε η Ανόρθωση. Δεν έγινε τότε η συνεργασία και προχώρησα με αυτά που είχα μπροστά μου”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή