Κορδολέμης: “Νέο ξεκίνημα, με διαφάνεια σε όλα, δημοκρατικότητα και χωρίς παρεμβάσεις” (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ως νέος πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας ο Μιχάλης Κορδολέμης μετά την αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (24/2).

Μεταξύ άλλων ο κ. Κορδολέμης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν στη θέση του προέδρου. Τους υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ πλήρως σε αυτά τα καθήκοντα. Επίσης θέλω να δηλώσω πως θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, με διαφάνεια σε όλα, δημοκρατικότητα και χωρίς παρεμβάσεις.

Από τη Γενική Συνέλευση της 27ης Νοεμβρίου, λείπει όλη η διαδικασία της ΓΣ, λείπει το βιβλίο των ΓΣ, δεν υπάρχει τίποτα εδώ στα γραφεία. Ζητώ από τον κ. Σακελλάρη να μας τα φέρει πίσω.

Την Τετάρτη (26/2) θα έχουμε ΔΣ για την αντικατάσταση των Επιτροπών και θα συζητήσουμε για τη ΓΣ τον απολογισμό και τον προϋπολογισμό.

Ολοι μαζί θα προχωρήσουμε με διαφάνεια. Εδώ μέσα δεν υπήρχε τίποτα. Ηταν όλα σκοτάδι. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Θα είναι όλα στο φως».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή