Κορυφαίοι Αγγλοι διαιτητές ξεσάλωσαν με νεαρά κορίτσια στην Ινδονησία (pics)!

Print Friendly, PDF & Email

Το τερπνόν μετά τού ωφελίμου είπαν να συνδυάσουν πρωτοκλασάτοι Αγγλοι διαιτητές κατά το ταξίδι τους στην Ινδονησία. Όπως αποκαλύπτει το φωτορεπορτάζ της γνωστής σκανδαλοθηρικής «Sun» έξι ρέφερι από την Αγγλία που πήγαν για φιλανθρωπικό σκοπό στη χώρα της Ασίας, είχαν παράλληλα και ορισμένες… τρυφερές στιγμές με νεαρά κορίτσια.

Ο 48χρονος, Αντρέ Μάρινερ, παντρεμένος με ένα παιδί απαθανατίστηκε να διασκεδάζει σε ντίσκο έχοντας στα γόνατά του μία νεαρή κοπέλα. Αντίστοιχα ο 48χρονος, Μάρτιν Ατκινσον, επίσης παντρεμένος και με δύο παιδιά φωτογραφήθηκε αγκαλιά με άλλη κοπέλα. Γλυκό τετ α τετ είχε και ο Κέβιν Φρεντ κι αυτός παντρεμένος.

Και οι τρεις τους είναι διαιτητές Πρέμιερ Λιγκ, σφυρίζουν δηλαδή στο κορυφαίο επίπεδο στην Αγγλία και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της αγγλικής ιστοσελίδας πέρασαν πολύ ωραία κατά την παραμονή τους στην Ινδονησία.

Από την εξάδα μοναδικός… αθώος ήταν ο 36χρονος Ντέβιντ Κουτ, που τουλάχιστον δεν είναι παντρεμένος και σύμφωνα με το σχόλιο που δημοσιεύτηκε στα social media από νεαρή Ινδονήσια έκανε «το τέλειο ζευγάρι» μαζί της!

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο με χορούς από κλαμπ στην περιοχή του Μπάταμ, φαίνεται πως διέρρευσαν από τις νεαρές κοπέλες που συνόδευσαν τους διαιτητές. Το Μπάταμ είναι μία περιοχή γνωστή για τα «κόκκινα» φανάρια της και θεωρείται από τους πιο γνωστούς προορισμούς για σεξοτουρισμό στην Ασία.

Σημειώνεται πάντως πως οι διαιτητές δεν περιορίστηκαν μόνο στη διασκέδαση, αλλά επισκέφθηκαν επίσης ένα ορφανοτροφείο, μάζεψαν λεφτά για παιδιά της Ινδονησίας και για ένα νοσοκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου.

 Referee Andre Marriner was filmed in a disco sitting a woman on his knee

 Martin Atkinson grinned for the camera as he was hugged by a woman in a short red dress

 Kevin Friend was seen getting close to one young woman

 David Coote is the only unmarried man in the six-strong party

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή