Κουκουλάκης: «Το σχέδιο κατασυκοφάντησής μου δεν θα με αποπροσανατολίσει»

Print Friendly, PDF & Email

Το μέλος της ΚΕΔ και υπεύθυνος για το VAR, Μιχάλης Κουκουλάκης, με γραπτή του δήλωση διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής, το βράδυ της Δευτέρας στο Παγκρήτιο Στάδιο, επιτέθηκε φραστικά και κινήθηκε απειλητικά στον αντιπρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ηρακλείου και αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου, Γιώργο Ιωαννίδη.

Αναλυτικά η δήλωση του Μιχάλη Κουκουλάκη:

«Με αφορμή δημοσίευμα για το συμβάν μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η, το οποίο αβασάνιστα και χωρίς να ζητηθεί η δική μου άποψη για το περιστατικό, αναπαρήγαγε μερίδα του τύπου, και το οποίο θίγει κατά τρόπο βάναυσο την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου , προς αποφυγή κάθε προσπάθειας δημιουργίας εσφαλμένων συμπερασμάτων και εντυπώσεων, αναγκάζομαι να γνωστοποιήσω τα κάτωθι: Ένας έντονος διάλογος που έλαβε χώρα μεταξύ εμού και του αντιπροέδρου της Ε.Δ. της Ε.Π.Σ.Η. και αντιπροέδρου του Σ.Δ.Π.Η., σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως «λεκτική επίθεση» και «απόπειρα χειροδικίας».

Γνωστοποιώ προς πάσα κατεύθυνση, ότι όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και συνιστούν κατάφωρη διαστρέβλωση της αλήθειας. Είμαι πεπεισμένος ότι κάποιοι δεν θα σταματήσουν να προκαλούν, να γνωρίζουν όμως ότι στο εξής για οτιδήποτε ψευδές, συκοφαντικό, δυσφημιστικό και προσβλητικό έχει διατυπωθεί ή θα διατυπωθεί σε βάρος εμού του ιδίου και της επαγγελματικής μου ιδιότητας, θα κληθούν να το αποδείξουν ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών. Το από μηνών υλοποιούμενο σχέδιο κατασυκοφάντησής μου δεν πρόκειται να με αποπροσανατολίσει».

Πηγή: neakriti.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή