Κροκόδειλος κατασπάραξε σκύλο που τον «τραμπούκιζε» για χρόνια (video)

Print Friendly, PDF & Email

Ένα μικρό σκυλάκι είχε γίνει ο πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες στην Αυστραλία, καθώς είχε γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές λόγω της «τρομοκρατίας» που ασκούσε για πάνω από μία δεκαετία σ’ ένα κροκόδειλο.

Για χρόνια, η Pippa το μικρόσωμο τεριέ κυνηγούσε τη Casey έναν κροκόδειλο του αλμυρού νερού που βρισκόταν στις όχθες του ποταμού Adelaide της Αυστραλίας.

Οι τουρίστες που επισκέπτονταν το μέρος έμεναν έκπληκτοι από το γεγονός ότι ένα μικρόσωμο σκυλάκι μπορούσε να τρομάξει τόσο πολύ ένα μεγαλόσωμο κροκόδειλο.

Αλλά η θαρραλέα στάση της μικρόσωμης Pippa δεν της βγήκε σε καλό και έπειτα από 10 χρόνια, ήρθε η εκδίκηση από το μεγαλόσωμο ερπετό, το οποίο την άρπαξε με τα δόντια της και την έσυρε στον ποταμό, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων τουριστών.

«Ήταν κάτι που είχε μεγάλη πιθανότητα να συμβεί κάποια στιγμή», παραδέχτηκε το αφεντικό της Pippa.

Ο 66χρονος Hansen ανέφερε ότι το αγαπημένο του κατοικίδιο πλησίασε επικίνδυνα το κεφάλι του κροκόδειλου αντί για την ουρά του και αυτό νιώθοντας «απειλή», του επιτέθηκε.

Ο κ. Hansen ανέφερε ότι αυτό ήταν ένα «πραγματικά θλιβερό» γεγονός, αλλά δεν μπορεί να κατηγορήσει το μεγαλόσωμο ερπετό γιατί «έκανε ό,τι θα έκανε κάθε κροκόδειλος».

Για την ιστορία, δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν κατηγορήσει τον 66χρονο ιδιοκτήτη της σκυλίτσας για ανευθυνότητα και για το ότι δεν προστάτευε όσο έπρεπε το κατοικίδιό του, αλλά όπως ο ίδιος ανέφερε, έτσι είναι η φύση και δεν ήθελε να πάει κόντρα σ’ αυτήν.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή