Μαχαίρωσαν το δήμαρχο Ελευσίνας-Συνελήφθη ο δράστης

Print Friendly, PDF & Email

Το δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά μαχαίρωσε, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, απολυμένος συμβασιούχος μέσα στο δημαρχείο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο κ. Τσουκαλάς δέχθηκε δύο πλήγματα στο μηρό από το δράστη μέσα στο γραφείο του, ενώ ο δράστης προς στιγμήν διέφυγε.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ και της άμεσης δράσης εντόπισαν και συνέλαβαν το 35χρονο δράστη σε δρόμο της Ελευσίνας.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας διακομίστηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με γιατρούς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

“Καταδικάζουμε την επίθεση στο Δήμαρχο Ελευσίνας”

“Την επίθεση στον κ. Τσουκαλά καταδίκασε με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ.

“Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση κατά του Δημάρχου Ελευσίνας Γ. Τσουκαλά, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από επίθεση με μαχαίρι και νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

‘Το σημερινό θλιβερό περιστατικό αναδεικνύει με τον πλέον εύγλωττο τρόπο το ιδιαίτερα δύσκολο έργο των αιρετών οι οποίοι, στην προσπάθεια τους να υπερασπιστούν με το βέλτιστο τρόπο τα συμφέροντα των πολιτών, κάποιες φορές καλούνται να αντιμετωπίσουν ακραία φαινόμενα βίας και εκφοβισμού, σ’ ένα ανοχύρωτο περιβάλλον.

‘Απέναντι στον παραλογισμό και τη βία απαντάμε με ενότητα, ομοψυχία, αλλά και ένα σαφές μήνυμα. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν εκφοβίζεται, ούτε εκβιάζεται.

‘Καλούμε, τόσο τη δικαιοσύνη, όσο και την πολιτεία, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που δε θα επιτρέψουν στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα. Στο συνάδελφο, Δήμαρχο Ελευσίνας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στα καθήκοντα του”.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή