Μητέρα έλεγε ότι η κόρη της έχει καρκίνο για να βγάλει χρήματα από φιλανθρωπίες!

Print Friendly, PDF & Email

Ένα αρρωστημένο σχέδιο μιας μητέρας για να ξεγελάσει όσους ήταν κοντά της και να αποκομίσει χρήματα, είδε το φως της δημοσιότητας και σόκαρε την τοπική κοινωνία της Τσικάσα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η Metro, η Jamie Kaye Parker άκουσε την 7χρονη κόρη της να παραπονιέται για πόνους στο στομάχι. Αντί όμως να αναζητήσει ιατρική βοήθεια για το πώς θα έκανε το παιδί της να νιώσει καλύτερα, σκέφτηκε πώς θα εκμεταλλευτεί την κατάσταση υπέρ της.

Για δύο ολόκληρα χρόνια, ξεγελούσε τον κόσμο, κάνοντάς τον να πιστέψει ότι η κόρη της είχε καρκίνο, μαζεύοντας τα χρήματα και ό,τι άλλο της έδιναν. Μάλιστα για να γίνει πιο πιστευτή η ιστορία της, ξύρισε το κεφάλι της 7χρονης κόρης της.

Η ιδέα της μπήκε όταν άρχισε να ψάχνει στο Google για να δει πού οφείλονται οι πόνοι στο στομάχι που ταλαιπωρούσαν την 7χρονη κόρη. Εκεί, λοιπόν, διάβασε για ένα είδος λεμφώματος και αποφάσισε πως αυτό είχε η μικρή.

Έθεσε το σχέδιό της σε εφαρμογή όταν και ανακοίνωσε το «πρόβλημα» που αντιμετώπιζε στο Facebook με τον κόσμο να αρχίσει να της στέλνει χρήματα για βοήθεια. Η Parker έφτασε σε τέτοιο σημείο που έπεισε μέχρι και το 7χρονο παιδί της ότι έχει καρκίνο.

Συμμετείχε μάλιστα σε διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και να μαζεύει και από εκεί χρήματα.

Η απάτη έλαβε τέλος όταν ο πατέρας σκέφτηκε να πάει μόνος του το κοριτσάκι για εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν αρνητικές. Τότε κατήγγειλε αμέσως την γυναίκα του στην αστυνομία.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή