Μπουτάρης: «Είναι λάθος να τα βάζεις με τον ΠΑΟΚ την παραμονή των εκλογών»

Print Friendly, PDF & Email

Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην «Καθημερινή» όπου αναφέρθηκε στις δημοτικές εκλογές στην Θεσσαλονίκη επισημαίνοντας για τον Ταχιάο πως του στοίχησε η κόντρα με τον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Ποιον από τους 19 μνηστήρες ψηφίσατε για διάδοχό σας;

– Ψήφισα Ταχιάο, το λέω χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Και ψήφισα Ταχιάο διότι πιστεύω ότι έχει καλύτερες οργανωτικές ικανότητες. Με τον Ζέρβα είχα δουλέψει, τον είχα αντιδήμαρχο. Στη διαδρομή βγήκαν οι διαφορές μας, όπως για τα αρχαία της Βενιζέλου αλλά και για άλλες χοντρές ιστορίες με τους συμβασιούχους. Τελικά φτάσαμε να έχουμε μια αντίδραση από τη μεριά του η οποία τον οδήγησε στην ανεξαρτητοποίηση. Από τη συμπεριφορά του είχα συνειδητοποιήσει, από τότε ακόμα, ότι έχει βάλει πλώρη να γίνει δήμαρχος.

Τι ήταν αυτό που έβγαλε κατά τη γνώμη σας δήμαρχο τον κ. Ζέρβα;

– Πιστεύω ότι ο Ταχιάος έκανε δύο-τρία πολύ χοντρά λάθη. Δηλαδή, δεν τα βάζεις με τον ΠΑΟΚ παραμονή εκλογών. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή του Ζέρβα. Δεν λες ότι θα ιδιωτικοποιήσω την καθαριότητα ακόμα και αν θέλεις να την ιδιωτικοποιήσεις, δεν λες για τον ΟΑΣΘ ότι θα καταργήσεις την κάρτα ελευθέρας. Δεν λες πράγματα που δεν τα θέλει ο κόσμος. Και επιπλέον, φαίνεται ότι δεν μίλησε στους νέους. Ο Ταχιάος πήγαινε στα μπαράκια και έδινε την εντύπωση στους νέους ότι ήρθε ο «θείος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή