Ντελιβεράς κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης επειδή έφτυσε σε πίτσα πελάτη!

Print Friendly, PDF & Email

Ενας 18χρονος ντελιβεράς ονόματι Burak S. συνελήφθη από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης μιας πολυκατοικίας να ανοίγει το κουτί της πίτσας και να φτύνει εντός του.

Ακόμα και ο ίδιος βιντεοσκόπησε το περιστατικό με το κινητό του, πριν παραδώσει την πίτσα κανονικά στο διαμέρισμα του Huseyin Alyuz στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο Εσκίσεχιρ της Τουρκίας.

Και ήταν ο ανιψιός του Huseyin, Cagatay Ehe, αυτός που εντόπισε την ύποπτη κίνηση στην κάμερα ασφαλείας ενημερώνοντας τον θείο του. Ο οποίος απευθύνθηκε τόσο στην πιτσαρία όσο και την αστυνομία. «Τηλεφώνησα στην πιτσαρία και παρήγγειλα μια πίτσα. Ήταν μια συνομιλία δύο λεπτών, δεν έβρισα κανέναν», δήλωσε ο θείος σε τουρκικό μέσο, «ο ύποπτος παρέδωσε την πίτσα σε μένα. Άνοιξα το κουτί και πήρα δυο κομμάτια. Ο Cagatay, που ζει στο ίδιο κτίριο με μένα, μου έστειλε ένα μήνυμα που έλεγε “μη φας την πίτσα”».

Ο Burak, που δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους, είπε πως άνοιξε απλώς το κουτί για να ελέγξει αν η πίτσα ήταν σε καλή κατάσταση. «Έμαθα πως ο άνθρωπος που παρήγγειλε την πίτσα έβρισε τη συνάδελφό μου Aylin. Ήξερα πως είναι προβληματικός πελάτης. Άνοιξα το κουτί για να ελέγξω για πιθανά προβλήματα, για να δω αν η πίτσα ήταν άθικτη. Τράβηξα μια φωτογραφία με το κινητό μου για να τη στείλω στη φίλη μου Aylin. Δεν έφτυσα όταν άνοιξα το κουτί».

Παρά το γεγονός ότι αρνείται τις κατηγορίες, ο Burak έχασε τη δουλειά του και αντιμετωπίζει πια ποινή φυλάκισης ακόμα και 15 ετών αν καταδικαστεί. Η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Φεβρουάριο του 2019…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή