Ξεπερνά τα 3,3 εκατ. ευρώ το ποσό για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων

Print Friendly, PDF & Email

Περισσότερες από 4.100 διαφορετικές ομάδες και 177.000 συμμετέχοντες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και έχουν γίνει μία ομάδα για τα παιδιά: Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»!

Με τη δωρεάν συμμετοχή όλων, μέσω της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», έχει συγκεντρωθεί έως τώρα εικονικό ποσό που ξεπερνά τα 3,3 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο ο ΟΠΑΠ θα μετατρέψει σε οικονομική ενίσχυση για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Το top 10 των ομάδων

Δύο γυναίκες ηγούνται των ομάδων με τη μεγαλύτερη έως τώρα συνεισφορά. Η Μαίρη Συνατσάκη και η ομάδα της #booIsAStateOfMind βρίσκονται στην κορυφή, έχοντας συγκεντρώσει εικονικό ποσό που ξεπερνά τα 1,1 εκατ. ευρώ. Ακολουθεί η ομάδα της Αθηνάς Οικονομάκου #ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟU με το εικονικό ποσό συνεισφοράς της να αγγίζει τις 300.000 ευρώ. Το «Top 10» συμπληρώνουν οι ομάδες #Olympiacos B.C., #printezis georgios, #team_dutchesss, #PanathinaikosFC, #AEKFC, #Vangelis_Kakouriotis_Team, #Penelope και #teamOpap.

Πώς θα μπείτε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουμε το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:
1. Κατεβάζουμε την εφαρμογή στο κινητό ή το tablet μας
2. Παίζουμε δωρεάν παιχνίδια
3. Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εμάς

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή