Ολυμπιακός κατά πάντων: βολές σε Περέιρα, ΚΕΔ, Κουκουλάκη, VAR, PAOK TV, ΕΠΟ και πολιτεία

Print Friendly, PDF & Email

Δριμύτατη κριτική κατά πάντων άσκησε ο Ολυμπιακός μέσω του εκπροσώπου του στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τη λειτουργία του VAR στην Ελλάδα, υπό τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αρχικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε στον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα λέγοντας: “Ο Ολυμπιακός θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα αν ο Πορτογάλος συνεχίσει τους επιλεκτικούς ορισμούς”. Ο Χέρμερτ Χούμπελ παρενέβη και ζήτησε από τον Καραπαπα να ανακαλέσει, με τον επιχειρησιακό διευθυντή των “ερυθρόλευκων” να απαντάει: “Θα πάμε μπροστά, αν δεν ξέρουμε από τη Δευτέρα τον ορισμό του Σιδηρόπουλου” (ο διεθνής ρέφερι ορίστηκε να διευθύνει το ΠΑΟΚ – Άρης).

Στη συνέχεια έκανε αναφορά για το κόστος του VAR στην Ελλάδα: “Είμαστε η ομάδα που έχει καταβάλει στο ελληνικό δημόσιο εκατοντάδες εκατομμύρια φόρους και βλέπουμε ότι σε σχέση με το VAR το ελληνικό δημόσιο ξόδεψε περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ για το σύστημα όταν στη Ρωσία δαπανήθηκαν 7 εκατομμύρια και στο Ισραήλ 2 εκατομμύρια ευρώ”.

Εν συνεχεία ο Καραπαπάς αναφέρθηκε στο PAOK TV υποστηρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ κάνει μόνος την παραγωγή: “Την ΚΕΔ και εσάς κύριε Υπουργέ δεν σας απασχολεί που μια ομάδα κάνει την παραγωγή την τηλεοπτική παραγωγή μόνη της; Αυτή η παραγωγή, μιλάω για το Paok TV δεν έχει αντίστοιχο της παγκοσμίως! Αν δηλαδή το Paok tv και οι σκηνοθέτες του δείχνουν το φεγγάρι τι feed θα έχει το VAR για να κρίνει ο διαιτητής; Αυτό δεν καταλαβαίνετε ότι από μόνο του δημιουργεί μια στρέβλωση; Θα μπορούσε ποτέ η UEFA να δεχτεί στο Champions League να δείξει τον αγώνα το Olympiacos TV; Θα δεχόταν η Τότεναμ; Όλοι ξέρουμε την απάντηση”.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην απόφαση του Περέιρα να μην ορίσει ξένο διαιτητή στο ΠΑΟΚ – Αρης: “Στην 24η αγωνιστική του περσινού Πρωταθλήματος τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Ατρόμητος και ΑΕΚ-Παναθηναικός είχαν ξένο διαιτητή. Την 25η τα Ατρόμητος-ΑΕΚ και Παναθηναικός-Ολυμπιακός το ίδιο! Επίσης έχουμε και πλέι οφ. Εκεί δε θα έχουμε ξένους διαιτητές παράλληλα; Αλλά το ξαναλέω. Κληθήκαμε εδώ να μιλήσουμε για το VAR. Φαντάζομαι για να βοηθήσουμε όλοι να πετύχει, να αποδίδει δικαιοσύνη, να πάμε το ελληνικό ποδόσφαιρο πιο μπροστά.

Μπορείτε να μας πείτε κύριοι της ΚΕΔ πως όλη η Ελλάδα ήξερε ότι ο κ. Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής στο ΠΑΟΚ – Άρης; Για ποιο λόγο ορίστηκε Έλληνας διαιτητής τώρα που ο ΠΑΟΚ ζορίζεται αγωνιστικά;”.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επιτέθηκε και στον υπεύθυνο της ΚΕΔ για το VAR, Μιχάλη Κουκουλάκη: “Βλέπουμε ανθρώπους όπως ο κ. Κουκουλάκης ο οποίος αμείβεται με 10-15 χιλιάδες ευρώ το μήνα να μην μπορούν να παρουσιάσουν μια σοβαρή εικόνα του VAR και να το έχουν γελοιοποιήσει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική”.

Όσο για την ΕΠΟ, τόνισε: “Βλέπουμε μια ανίκανη ΕΠΟ που δεν μπορεί να οργανώσει έναν τελικό, που έχει ξεφτιλίσει την Εθνική Ομάδα, να εξευτελίζει τελείως και τη διαδικασία και τη λειτουργία του VAR, όπως έχει ξεφτιλίσει και ολόκληρο το ποδόσφαιρο. Για να αλλάξει αυτό πρέπει και η FIFA/UEFA να βάλουν σοβαρούς και ικανούς ανθρώπους στις θέσεις των κυρίων Φούσεκ και Περέιρα και εσείς κύριε Υπουργέ να πάρετε όλα τα μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί η ισονομία στο ποδόσφαιρο”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή