Ο Αλαφούζος περιβάλλει με εμπιστοσύνη Νταμπίζα και Δώνη πριν το “αιώνιο” ντέρμπι

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της στηρίζει τόσο τον Νίκο Νταμπίζα όσο και τον Γιώργο Δώνη. O Γιάννης Αλαφούζος είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή των “πράσινων” και τους εξέφρασε ότι συνεχίζει να πιστεύει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο ήττες από ΟΦΗ, Αρη έχει μία ισοπαλία με τη Λαμία και την ερχόμενη αγωνιστική παίζει με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση. Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας. Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους. Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή