Ο Λίνγκαρντ απάτησε την καλλονή σύντροφό του με χυμώδη ανύπαντρη μητέρα

Print Friendly, PDF & Email

Στα… μανταλάκια βγήκε το πρωί της Κυριακής ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέσε Λίνγκαρντ, καθώς όπως υποστηρίζει η περιβόητη σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» απάτησε τη σύντροφό του.

Συγκεκριμένα ο Λίνγκαρντ απάτησε την σέξι σύντροφό του και μοντέλο του Instagram, Τζένα Φρεμς με την ανύπαντρη μητέρα, Λεόνι Μπόρεκ, η οποία μάλιστα δηλώνει οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φυσικά την είδηση διέρρευσε η ίδια η Μπόρεκ, η οποία ισχυρίστηκε ότι το «μοιραίο» ραντεβού έγινε στο σπίτι του Λίνγκαρντ λίγες ώρες μετά την εντός έδρας ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Σίτι στο ντέρμπι του Μάντσεστερ.

Η Μπόρεκ μάλιστα έδωσε ιδιαίτερες λεπτομέρειες τονίζοντας πως την παρέλαβε οδηγός που έστειλε ο Λίνγκαρντ, ενώ όταν έφτασε στο σπίτι του 25χρονου άσου τον είδε να παίζει χαρτιά με τον συμπαίκτη του, Μάρκους Ράσφορντ.

Η 32χρονη μητέρα μετά από μία καυτή νύχτα πάθους αποχώρησε από το υπερπολυτελές σπίτι του Λίνγκαρντ το επόμενο πρωί με σουβενίρ ένα ζευγάρι παπούτσια του διεθνούς Αγγλου άσου, που είχαν και την υπογραφή του!

Η σύντροφος του Λίνγκαρντ:

Do you mind..??? ?: @4kvisuals

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jena (@jenafrumes) στις

Και η πέτρα του σκανδάλου…

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή