Ο ΟΠΑΠ μεγάλος χορηγός στη γιορτή του αθλητισμού, το «1ο Hope Streetball»

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΟΠΑΠ, μεγάλος χορηγός του «1ου Hope Streetball», μετέτρεψε την πλατεία Συντάγματος σε έναν υπαίθριο χώρο άθλησης, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία. Στη διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2-3 Δεκεμβρίου 2017, πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (ΟΣΕΚΑ). Επτά ομάδες και 23 αθλητές μπάσκετ με αμαξίδιο συμμετείχαν σε αγώνες στέλνοντας μήνυμα ισότητας και δύναμης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις αθλητικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Σύνταγμα. Στο πλευρό της ΟΣΕΚΑ βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι πρώην διεθνείς καλαθοσφαιριστές, Μιχάλης Κακιούζης και Δημήτρης Παπανικολάου, καθώς και ο διεθνής καλαθοσφαιριστής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μάντζαρης, οι οποίοι έζησαν την εμπειρία ενός αγώνα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Το «1ο Hope Streetball» διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή (ΕΠΕ) και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ). Εκτός από μπάσκετ με αμαξίδιο, κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης, αθλητές των παραολυμπιακών αθλημάτων έκαναν επίδειξη των αγωνισμάτων τους, όπως αντισφαίριση με αμαξίδιο, βόλεϊ καθιστών, επιτραπέζια αντισφαίριση, μπότσια και ξιφασκία με αμαξίδιο.

  • Επίδειξη ξιφασκίας με αμαξίδιο

  • Ο Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, με τους αθλητές που συμμετείχαν στο «1ο  Hope Streetball»

  • Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή συμμετέχει στο «1ο  Hope Streetball»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή