Ο πάτερ Χριστόφορος “απογειώθηκε” στην πρώτη Ανάσταση (video)

Print Friendly, PDF & Email

Οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα και η εκκλησία σείστηκε από τα στασίδια των πιστών του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας Χίου, της μεγαλύτερης ενορίας της πόλης. Κατά εκατοντάδες, άτομα κάθε ηλικίας αλλά κυρίως η νέα γενιά του νησιού συνέρρευσε στην Ευαγγελίστρια για να ακούσει το «Ανάστα ο Θεός».

Λίγο πριν το πρώτο χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου τα κινητά τηλέφωνα υψώθηκαν και δεκάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετέδωσαν άλλοι απευθείας στο Facebook και άλλοι μέσω ιστοριών στο Instagram τη μοναδική πρώτη Ανάσταση από την ενορία της πόλης.

Με τον μοναδικό του τρόπο ο πάτερ Χριστοφόρος Γουρλής, ο αγαπημένος ιερέας της νέας γενιάς, μοίρασε δάφνες στους πιστούς την ώρα που οι πολυέλεοι της εκκλησίας πηγαινοέρχονταν και τα στασίδια σείονταν.

Η φήμη μάλιστα του πάτερ Χριστοφόρου έχει φθάσει πολύ μακρύτερα από την Ελλάδα αφού φέτος στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας βρέθηκε τηλεοπτικό συνεργείο από την… Αυστραλία.

Ο ίδιος πάντως λίγο πριν το πρώτο χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης δεν ξέχασε να προσευχηθεί για τους δύο Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται όμηροι στις φυλακές της Ανδριανούπολης.

ΠΗΓΗ: politischios

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή