Ο ΣΚΑΪ κατηγορεί τον Μπογδάνο για “ανοίκεια επίθεση” στον Τσίπρα

Print Friendly, PDF & Email

Δημόσια αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΚΑΪ και Μπογδάνο. Όλα άρχισαν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου όταν ο δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: “Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό”.

Αυτός ο υπαινιγμός έφερε τα πάνω – κάτω! Κάτι λογικό, αφού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και η αντίδραση του σταθμού στον οποίο εργάζεται ήταν άμεση και σκληρότατη!

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ ανέφερε τα εξής:

“Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων”.

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην δημοσίευσή του: “Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα”.

Όπως είναι λογικό, γρήγορα εμφανίστηκαν πολλά σχόλια κάτω από την παραπάνω ανάρτηση, με κάποιους χρήστες να ρωτούν τον γνωστό δημοσιογράφο… τι ακριβώς είπε.

Σε απάντησή του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει: «Είπα ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν “πρώην σύντροφοι” του Αλέξη». Έχοντας βάλει σε εισαγωγικά την φράση “πρώην σύντροφοι”, ο δημοσιογράφος δείχνει πως η “υπερασπιστική του γραμμή” είναι πως αυτοί οι “σύντροφοι” δεν είναι… νυν, αλλά “πρώην”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή