Το “Jurassic Park” της ΕΠΣ Καρδίτσας και μια αποστομωτική απάντηση

Print Friendly, PDF & Email

Οι φίλαθλοι της Αναγέννησης Καρδίτσας παρομοιάζουν το κατ’ όνομα “αθλητικό κέντρο” της ΕΠΣ Καρδίτσας με το Jurassic Park και κυκλοφορούν ευρηματικά μπλουζάκια για Επιστημονικό Ποδόσφαιρο Στην Καρδίτσα.

Στα ΜΜΕ της πόλης παρουσιάζονται εκπομπές για το “σκάνδαλο” σχετικά με το χώρο που έχει παραχωρήσει από το 2003 ο δήμος Καρδίτσας στην τοπική Ένωση και που σήμερα, 14 χρόνια μετά, παραμένει πλήρως αναξιοποίητος και απασχολεί και την ποινική δικαιοσύνη σε επίπεδο προκαταρκτικής έρευνας.

Εξάλλου, αποστομωτική απάντηση στην ΕΠΣ Καρδίτσας και στην προσπάθεια που έκανε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το σωματείο Ταυρωπός, στην επιστολή που έστειλε προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστό, έδωσε το εν λόγω σωματείο με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ΕΠΣ Καρδίτσας στην επιστολή προς τον περιφερειάρχη (σ.σ. υπενθυμίζεται ότι η περιφέρεια Θεσσαλίας προτίθεται να χρηματοδοτήσει την κατασκευή αθλητικού κέντρου για την Αναγέννηση Καρδίτσας, κάτι που πλειοψηφία του δήμου Καρδίτσας και η ΕΠΣ Καραδίτσας ουσιαστικά αρνούνται) ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Προφανώς θα σας έχουν ενημερώσει κύριε περιφερειάρχη, πως στις εγκαταστάσεις του Αγίου Νικολάου, αθλούνται καθημερινά πάνω από 120 παιδιά της Ακαδημίας Ταυρωπός, τα οποία φιλοξενούνται από την ΕΠΣΚ και στην πρόταση του κυρίου Τσιάκου δεν έγινε ουδεμία μνεία για το πού θα προπονούνται αυτά τα παιδιά σε περίπτωση παραχώρησης”.

Η διοίκηση του σωματείου τοποθετήθηκε σχετικά με την εκμετάλλευση του ονόματός του από την ΕΠΣ Καρδίτσας, η διοίκηση της οποίας εκτίθεται για μία ακόμα φορά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Ταυρωπού:

Με αφορμή την αναφορά του ονόματος του σωματείου μας Α.Ο. ΤΑΥΡΩΠΟΣ στην από 29/06/2017 ανοιχτή επιστολή της Ε.Π.Σ. Καρδίτσας προς τον κ. Αγοραστό διευκρινίζουμε τα εξής:

1. Κανένας που περιλαμβάνει στην επιχειρηματολογία του το όνομα του σωματείου μας, άνευ προηγουμένως της δικής μας συναινέσεως, δεν το εκφράζει.

2. Η φυσική έδρα του ΤΑΥΡΩΠΟΥ (θέση Μπουρδένι) στον Αγ. Νικόλαο είναι αναμφισβήτητη τόσο νομικώς, όσο και ηθικώς από την σχεδόν πενηντάχρονη ιστορία μας που είναι συνυφασμένη με την πόλη μας και τις αξίες του υγιούς αθλητισμού που υπηρετεί.

3. Η μερική χρήση χώρου της Ε.Π.Σ.Κ ενίοτε από παιδιά της ακαδημίας μας ή από παιδιά άλλων ομάδων, αποτελεί αυτονόητο καθήκον στα παιδιά, πόσο μάλλον από τη στιγμή που ο εν λόγω χώρος χρησιμοποιείται ελευθέρως ακόμα και από ιδιώτες σχεδόν καθημερινά.

4. Οποιοδήποτε δε, ενδιαφέρον για την ακαδημία μας, ή για άλλες ακαδημίες πρέπει να μετουσιώνεται ενεργά σε διαχρονικές πράξεις απόδειξης αυτού, διαφορετικά εκλαμβάνεται ως όψιμο.

5. Τέλος όσο αφορά το επίκαιρο θέμα του χώρου που βρίσκεται δίπλα από το Δημοτικό Γήπεδο Ταυρωπού στον Αγ. Νικόλαο, ο Α.Ο. ΤΑΥΡΩΠΟΣ ξεκαθαρίζει, α) ότι στέκεται αρωγός σε επενδύσεις αυτού του ύφους (αθλητισμού) και ύψους (οικονομικού) που αναβαθμίζουν την περιοχή του Αγ. Νικολάου και της Καρδίτσας γενικότερα, & β) ότι συμπορεύεται μόνο με όσα επιβάλουν η νομιμότητα, η λογική και το συμφέρον του αθλητισμού και της νεολαίας της πόλης μας, αδιαφορώντας παντελώς για οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα.

Το Δ.Σ του Α.Ο.ΤΑΥΡΩΠΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή