Παρενόχλησε σεξουαλικά αθλήτρια του ΜΜΑ και το πλήρωσε ακριβά (pics)

Print Friendly, PDF & Email

H βραζιλιάνα αθλήτρια MMA, Τζόις Βιέρια, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο, τι μπορεί να πάθει ένας άνδρας που δεν μπορεί να ελέγξει τις ορμές του και παραφέρεται μπροστά της.

Το περιστατικό αποκάλυψε η ίδια σε ένα βραζιλιάνικο περιοδικό και περιέγραψε πως την ώρα μιας φωτογράφησης σε παραλία του Ρίο ντε Τζανέιρο, εντόπισε έναν άνδρα λίγο παραπέρα να έχει κατεβάσει το μαγιό του και να αυνανίζεται.

Εκείνη σοκαρισμένη του ζήτησε να σταματήσει αλλά εκείνος αρνήθηκε. Τότε, εξοργίστηκε και πήγε και τον γρονθοκόπησε. Εκείνος ανταπέδωσε, μέχρι που σύντομα κατάλαβε με ποιον τα έβαλε και άρχισε να ουρλιάζει, μέχρι που ξέφυγε από τα χέρια της.

«Ήταν σουρεαλιστικό. Όταν με χτύπησε, τότε με εξόργισε ακόμα περισσότερο».

Η Βιέρια, δεν άφησε το θέμα μέχρι εκεί αλλά κατάθεσε και μήνυση εναντίον του για προσβολή της δημοσίας αιδούς και σεξουαλική παρενόχληση.

Ωστόσο, αφέθηκε σύντομα ελεύθερος και δήλωσε στα τοπικά μέσα πως απλά ήθελε να κατουρήσει, όταν η Βιέρια τον πλησίασε και άρχισε να τον χτυπά.

«Αφέθηκε ελεύθερος και θα κυκλοφορεί στους ίδιους δρόμους με εμάς. Μπορεί να κάνει τα ίδια. Λάβαμε μηνύματα από γυναίκες που ισχυρίζονται πως και εκείνες έχουν βρεθεί μπροστά σε τέτοια περιστατικά. Μόνο που αυτές δεν δρουν, δεν μιλούν, γιατί ξέρουν πως σπάνια καταδικάζονται αυτοί οι τύποι στη χώρα», σημείωσε η αθλήτρια σε δηλώσεις της για το περιστατικό.

Αποτέλεσμα εικόνας για joyce vieira mma

Αποτέλεσμα εικόνας για joyce vieira mma

Πηγή: huffingtonpost.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή