Παρτιζάν: «Εχουν πάρει εισιτήρια οπαδοί του ΟΣΦΠ και του Ερυθρού Αστέρα»

Print Friendly, PDF & Email

Η Παρτιζάν σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως παρά τη ρητή απαγόρευση της UEFA για μετακίνηση οπαδών των φιλοξενούμενων ομάδων στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχουν έρθει στα χέρια φίλων του Ολυμπιακού αλλά και του Ερυθρού Αστέρα, εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση στο Βελιγράδι.

Υπό τον φόβο λοιπόν σοβαρών επεισοδίων, η διοίκηση της Παρτιζάν ενημερώνει πως δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο οπαδών του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα, αποζημιώνοντας παράλληλα όσους έχουν εισιτήριο και δεν θα μπορέσουν να δουν τον αγώνα από το «Παρτιζάν Στάντιουμ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση της Παρτιζάν ενημερώνει το κοινό ότι έχει λάβει γνώση πως, παρά τη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό για τη μη μετακίνηση οπαδών στα παιχνίδια σε Βελιγράδι και Αθήνα, ένας αριθμός οπαδών του Ολυμπιακού είναι παρόντες στο Βελιγράδι. Επίσης, υπάρχει η πληροφορία πως αρκετοί οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έχουν πάρει εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα και προτίθενται να είναι δίπλα σε εκείνους του Ολυμπιακού, παρά τις κοινές επίσημες θέσεις που έχουν πάρει οι δύο σύλλογοι, αλλά και η UEFA προειδοποιώντας με τιμωρία.

Η Παρτιζάν ενημερώνει το κοινό ότι δεν θα επιτρέψει στους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα να μπουν στο γήπεδο. Η απόφαση αυτή λήφθηκε με μοναδικό γνώμονα να μη γίνουν επεισόδια στο γήπεδο. Οι οπαδοί της Παρτιζάν έχουν αγοράσει εισιτήρια σε όλες τις θύρες του γηπέδου, ακόμη και σε αυτή που συνήθως παραχωρείται σε οπαδούς των φιλοξενούμενων, τηρώντας τη συμφωνία με την UEFA για απαγόρευση παρουσίας οπαδών και των δύο ομάδων στους δύο αγώνες.

Η Παρτιζάν θα αποζημιώσει τους φιλάθλους στους οποίους δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο που έχουν αγοράσει εισιτήριο, τηρώντας την παραπάνω απόφαση.

Επισημαίνουμε ότι το μοναδικό κίνητρο για την απόφασή μας αυτή είναι η ασφάλεια των θεατών και των συμμετεχόντων στον αγώνα, προκειμένου να είναι ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ομαλές και αμιγώς αθλητικές συνθήκες.

Είμαστε βέβαιοι πως οι αρχές στη Σερβία θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα στη διάθεσή τους για να εφαρμόσουν την απόφαση της διοίκησής μας, που βασίζεται στη σύσταση της UEFA και τη συμφωνία των δύο συλλόγων».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή