Πελοπόννησος: 42χρονη καλόγρια κλέφτηκε με 27χρονο υδραυλικό!

Print Friendly, PDF & Email

Μέρες είχαν προβλήματα τα υδραυλικά στο συγκεκριμένο Μοναστήρι και αποφάσισαν να καλέσουν τον μάστορα που είχαν για χρόνια για να κάνει την επισκευή. Εκείνος λόγω φόρτου εργασίας έστειλε έναν υπάλληλό του για να ελέγξει την βλάβη και να καταγράψει τα υλικά που θα χρειαζόταν για την επισκευή.

Η 42χρονη μοναχή είχε αναλάβει κάποιες αρμοδιότητες, μια και όπως λένε οι πληροφορίες του Alldaynews.gr ήταν πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο Μοναστήρι. Έτσι ο μάστορας υδραυλικός συνάντησε την μοναχή για να του δείξει που είχαν τις διαρροές.

Το άρθρο έχει πνευματικά δικαιώματα. Αν επιθυμείτε να το δημοσιεύσετε σε κάποιο site ή blog πρέπει να δημοσιευτεί μόνο η πρώτη παράγραφος και μετά link που θα οδηγεί στο συγκεκριμένο άρθρο.

Με την πρώτη ματιά ένιωσαν μια περίεργη έλξη ο ένας για τον άλλον.Τότε αντί όμως να του δείξει που είχαν διαρροή του έδειξε άλλα.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ!!

Χωρίς δεύτερη σκέψη την κοπάνησαν και οι δύο από το Μοναστήρι και εδώ και τρεις ημέρες έχουν γίνει άφαντοι.Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του Alldaynews.gr από κάτοικο της περιοχής όλοι προσπαθούν να καλύψουν το γεγονός για να μην γίνει σκάνδαλο. Εξού και ο λόγος που δεν αναφέρουμε την Μονή και την περιοχή που έγινε το συμβάν.

Πηγή: Alldaynews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή