Πλατινί: “Το VAR δεν βάζει σε σειρά τα πράγματα, αυτό το σύστημα είναι για τα σκ@τ@”

Print Friendly, PDF & Email

O πρώην πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, φιλοξενούμενος στην εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης «Che tempo che fa» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο VAR εκφράζοντα την εναντίωσή του στο νέο σύστημα, που έχει πλέον μπει για τα καλά στο ευρωπαϊκό και όχι μόνο ποδόσφαιρο.

“Το VAR δεν βάζει σε σειρά τα πράγματα αλλά τα μετακινεί. Δεν είμαι σύμφωνος γιατί χρειάζεται να περάσουν 30 λεπτά για να παρθεί κάποια απόφαση. Δεν θα επιστρέψουμε ποτέ πίσω αλλά για μένα το σύστημα αυτό είναι για τα σκ@τ@”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πλατινί.

Ο Πλατινί αναφέρθηκε και στην αθώωση του από την ελβετική δικαιοσύνη για το σκάνδαλο που ουσιαστικά τον οδήγησε εκτός UEFA: “Εγώ δεν ήμουν ουσιαστικά κατηγορούμενος αλλά μάρτυρας, οι κατηγορίες απευθύνονταν στον Μπλάτερ. Δεν γιόρτασα για την αθώωσή μου επειδή πάντα με θεωρούσα ελεύθερο. Υπέφερα για έναν μήνα και μετά το πήρα απόφαση πως έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Από τη στιγμή που με απάλλαξε από τις κατηγορίες η ελβετική δικαιοσύνη, τώρα θα είμαι εγώ που θα εξηγώ πώς έγιναν τα πράγματα.

Οι άνθρωποι της FIFA δεν με ήθελαν ως πρόεδρο. Εγώ ήθελα να υπερασπίζομαι το ποδόσφαιρο και ήμουν ο μοναδικός παίκτης που μπορούσα να γίνω πρόεδρος της FIFA”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή