Πούλησε ναρκωτικά στον γιο, αντιμετώπισε την οργή του πατέρα

Print Friendly, PDF & Email

Με τη μάστιγα των ναρκωτικών παλεύουν δυστυχώς πολλοί άνθρωποι και όλοι απεύχονται να συμβεί στις οικογένειές τους κάτι τόσο τραγικό.

Σε αυτό το πλαίσιο πήγε ένας πατέρας να βρει τον άνθρωπο που προμήθευε τον γιο του με αμφεταμίνη.

Ο Billy Hutchins από τη Βόρεια Καρολίνα ανακάλυψε πως ο ντίλερ εργαζόταν σε αλυσίδα φαστ φουντ. Τον ζήτησε ευγενικά και περίμενε μετά υπομονετικά να τον συναντήσει. Του είπε πως ήταν καθ’ οδόν για το νοσοκομείο, για το επισκεπτήριο του έφηβου γιου του, ο οποίος ανάρρωνε από τις περιπέτειες που είχε με νοθευμένο ναρκωτικό.

Ο υπάλληλος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή, ώσπου ο πατέρας ξεσπά αρχίζοντας τα «γαλλικά»: «Έδωσες στον 18χρονο γιο μου ναρκωτικά. Δεν το πιάνεις, αγόρι μου;». Ένας πελάτης επεμβαίνει μάλιστα και του ζητά να φύγει γιατί «υπάρχουν παιδιά εδώ», μόνο που αυτό έβγαλε τον πατέρα εκτός εαυτού.

Το βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά μέσα προκάλεσε διάσταση απόψεων. Εκείνος είπε πάντως στη σελίδα του στο Facebook: «Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις προσευχές. Ήθελα να τον σπάσω στο ξύλο, πιστέψτε με. Αν το έκανα όμως θα κατέληγα στη φυλακή και η γυναίκα και τα αγόρια μου θα υπέφεραν από τις πράξεις μου»…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή