Προκαλούν θυμηδία και μόνον τα περί “κίτρινης κάρτας” ‎και “νέας ΠΔΕ”

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή της ΕΠΟ τοποθετήθηκε διαψεύδοντας το δημοσίευμα της Live Sport σύμφωνα με το οποίο η FIFA και η UEFA έδειξαν “κίτρινη κάρτα” στον πρόεδρο της ΕΠΟ και το προειδοποίησαν με νέο διορισμό Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί ο Κώδικας Δεοντολογίας και οι κανονισμοί σε περιπτώσεις βίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή σημερινές αναφορές στον Τύπο, από την Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής: «Η διοίκηση της ΕΠΟ εξελέγη με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και συντριπτική πλειοψηφία τον Αύγουστο του 2017.

Έκτοτε βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με την FIFA, την UEFA ‎και την Επιτροπή Παρακολούθησης με μοναδικό στόχο τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλα αυτά εξελίσσονται σε πλαίσιο παραγωγικού διαλόγου, με πνεύμα ειλικρίνειας και επαγγελματισμού και στο επίπεδο της παροχής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας υψηλής ποιότητας.

Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες “απείλησαν” την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, οι δε αναφορές μερίδας του Τύπου περί “κίτρινης κάρτας” ‎και “νέας ΠΔΕ” προκαλούν θυμηδία και μόνον.

Το νέο καταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ τηρούνται και εφαρμόζονται απόλυτα και τα δικαιοδοτικά όργανα επιτελούν το θεσμικά κατοχυρωμένο έργο τους, όπως οφείλουν, χωρίς λαϊκισμούς και‎ σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι».

Ακολουθεί το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που προκάλεσε την αντίδραση της ομοσπονδίας:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή