Προπονητής παραιτήθηκε επειδή βαρέθηκε να εργάζεται σε Εθνική ομάδα!

Print Friendly, PDF & Email

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε πως παραιτήθηκε από την ομάδα επειδή βαρέθηκε να εργάζεται σε Εθνική!

O προπονητής της Κόστα Ρίκα, Γουστάβο Ματόσας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του λέγοντας πως είναι βαρετό να προπονεί εθνική ομάδα.

«Συνειδητοποίησα πως το να προπονείς μία εθνική ομάδα είναι αντιπαραγωγικό ακόμα κι αν σκοτώνω την ώρα μου παρακολουθώντας βίντεο. Δεν είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω. Είναι σκληρό να μην έχεις κάθε ημέρα ποδοσφαιριστές για να τους κάνεις προπόνηση. Έχω τους παίκτες μόνο μία εβδομάδα κάθε δύο μήνες κι αυτό με σκοτώνει. Δεν ήξερα πως θα είναι τόσο δύσκολο. Νόμιζα πως θα μπορούσα με κάποιον τρόπο να το διαχειριστώ.

Δεν ήξερα πως το να είσαι προπονητής σε μία εθνική ομάδα είναι τόσο βαρετό. Δεν το μετανιώνω και δεν έχω τύψεις επειδή έδωσε τον καλύτερο εαυτό μου. Δεν θα καθοδηγήσω εθνική ομάδα ξανά. Δεν μπορώ να έχω τους παίκτες κάθε δύο ομάδες. Δεν είναι για εμένα κάτι τέτοιο» ήταν τα λόγια του Ματόσας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή