Προφυλακιστέος ο πρόεδρος ΠΑΕ για την υπόθεση των ναρκωτικών

Print Friendly, PDF & Email

Στην φυλακή οδηγούνται, μετά τις απολογίες τους, 5 εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που είχε έδρα στα Τρίκαλα.

Mεταξύ αυτών που κρίθηκαν προφυλακιστέοι, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είναι επιφανής επιχειρηματίας από τη Θεσσαλία, πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας τοπικής ομάδας, καθώς και ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες της Αλβανίας, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτει μεγάλη εταιρεία επεξεργασίας και διακίνησης φυσικού αερίου και πετρελαίου.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του, ότι δέχθηκε ισχυρές πιέσεις από Αλβανούς συγκατηγορουμένους του, ώστε να τους διαθέσει χώρο για αποθήκευση, ενώ εμφανίστηκε μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ενώπιον του ανακριτή πως ήταν λάθος του που δέχθηκε να αποθηκεύσει 20 κιλά κοκαίνης στο σπίτι και στις εγκαταστάσεις της βιομηχανίας του.

Ο 54χρονος Αλβανός, που σύμφωνα με τις αρχές είναι αρχηγός του κυκλώματος, απολογούμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του, υποστηρίζοντας ότι είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας στην χώρα του και ως εκ τούτου δεν είχε καμία οικονομική ανάγκη να διακινήσει ναρκωτικά.

Για την σχέση του με τον συγκατηγορούμενό του Θεσσαλό επιχειρηματία, φέρεται να ισχυρίστηκε πως ο Έλληνας είχε μεσολαβήσει έναντι αμοιβής να τον φέρει σε επαφή με ελληνική εταιρεία γκαζιού και πως για αυτό ήρθε στην Ελλάδα με τους δυο συνεργάτες του.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή