Οργή Πεπ για τη διαιτησία, πρωταγωνιστές Ολιβερ και VAR στο Λίβερπουλ-Σίτι (vid)!

Print Friendly, PDF & Email

Ακόμη και στο ντέρμπι των δύο κατά τεκμήριο κορυφαίων ομάδων της Αγγλίας, τη Λίβερπουλ και τη Σίτι πρωταγωνιστες ήταν η διαιτησία και το VAR.

Οι «πολίτες» έχουν τρομερά παράπονα από τον διεθνή διαιτητή Μάικλ Ολιβερ και το VAR. Συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα πριν το πρώτο γκολ της Λίβερπουλ, ο Μπερνάρντο Σίλβα μπήκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε σέντρα, η μπάλα χτύπησε καθαρά στο χέρι του Αλεξάντερ-Αρνολντ, ωστόσο ο Αγγλος ρέφερι έδειξε παίζεται. Στην εξέλιξη της φάσης οι «κόκκινοι» αντεπιτέθηκαν και σκόραραν ένα εκπληκτικό γκολ (1-0, 6’) με τον Φαμπίνιο. Η φάση εξετάστηκε και από το VAR ωστόσο ούτε πέναλτι υποδείχθηκε υπέρ της Σίτι, ούτε το γκολ της Λίβερπουλ ακυρώθηκε.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο με το σκορ στο 3-1 υπήρξε ακόμη μία φάση με πρωταγωνιστή τον Αλεξάντερ-Αρνολντ. Η μπάλα βρήκε εκ νέου στο χέρι του μέσα στην περιοχή, ωστόσο αυτήν τη φορά ήταν κολλημένο στο σώμα του, με τον Ολιβερ να λέει κατηγορηματικά παίζεται.

Ο Γκουαρδιόλα βέβαια ήταν έξαλλος, φώναζε «δύο πέναλτι» στον τέταρτο διαιτητή και μετά το τέλος του αγώνα κατευθύνθηκε επιθετικά στον Ολιβερ και του είπε με ειρωνικό ύφος «ευχαριστώ πάρα πολύ»!

Η Λίβερπουλ τελικά κέρδισε 3-1 και αποσπάστηκε εννιά βαθμούς από τη Σίτι, ούσα πλέον το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή