Πωλητήριο στο διαμέρισμα που συνορεύει με αυτό του Ντόναλντ Τραμπ

Print Friendly, PDF & Email

Συναγερμός έχει σημάνει στις Υπηρεσίες Ασφαλείας στις ΗΠΑ. Ο δισεκατομμυριούχος από την Οκλαχόμα, Τζεφ Ρέκορντς, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MidFirst Bank, πωλεί το δίπατο διαμέρισμά του και ζητά 24,5 εκατομμύρια δολάρια.

Το πρόβλημα είναι ότι το εν λόγω διαμέρισμα είναι στον Πύργο Τραμπ και συνορεύει με το διαμέρισμα του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ. Ίσως το χωρίζει ένας τοίχος από την κρεβατοκάμαρα στην οποία ο Ντόναλντ έχει πει ότι προτιμά να κοιμάται (αντί να διανυκτερεύει στον Λευκό Οίκο).

«Και τι θα σταματήσει τους Κινέζους ή τους Ρώσους απ’ το ν’ αγοράσουν, μέσω ενός αχυράνθρωπου, το διαμέρισμα και μετά ν’ ανοίξουν τρύπες στο ταβάνι για ν’ ακούν τις συνομιλίες και τα πηγαινέλα;» αναρωτήθηκε μια «πηγή» του Page Six.

Το νομικό καθεστώς που διέπει τον Πύργο Τραμπ βεβαίως, όπως επισημαίνουν πηγές της κτηματαγοράς, δίνει τη δυνατότητα στο διοικητικό του συμβούλιο να αγοράσει το ίδιο το προς πώληση διαμέρισμα. «Είναι πιθανό το διοικητικό συμβούλιο να κάνει δύσκολη τη ζωή του όποιου επίδοξου αγοραστή, είτε ζητώντας ελέγχους από το FBI, είτε ζητώντας επιπλέον χαρτιά. Ελπίζοντας ότι όλα αυτά θα τον αποθαρρύνουν. Ή, πιθανώς, ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Λάρι Κάντλοου μπορεί να προτείνει να το αγοράσει το κράτος, για λόγους ασφαλείας» πρόσθεσαν οι πηγές, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως λέγεται ότι η Κινεζική κυβέρνηση είναι κάτοχος ιδιοκτησίας στον Πύργο Τραμπ, του οποίου τη διαχείριση ο Ντόναλντ, μετά την ορκωμοσία του, παρέδωσε στους γιους του, τον Ντόναλντ Τζούνιορ και τον Έρικ.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή