Στη Φινλανδία για ένα νέο ξεκίνημα με τον Τζον Φαν’τ Σιπ η Εθνική ομάδα

Print Friendly, PDF & Email

Στη Φινλανδία, με το νέο της προπονητή και τους συνεργάτες του, βρίσκεται η Εθνική Ομάδα, με διάθεση να πραγματοποιήσει στον αγώνα με τους Σκανδιναβούς ένα καινούριο ξεκίνημα στα προκριματικά του επετειακού EURO 2020.

Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ, ο οποίος όπως ανέφερε στην παρουσίασή του από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελο Γραμμένο, παρακολουθεί με τους συνεργάτες του εδώ και ένα μήνα ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενσωματωθούν στην Εθνική ομάδα και να προσφέρουν, προχώρησε σε μία αλλαγή και σε μία προσθήκη. Ο Δημήτρης Λημνιός αντικατέστησε τον τραυματία Πέτρο Μάνταλο, ενώ με την αποστολή ταξίδεψε και ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Το κλίμα στην Εθνική Ομάδα είναι πολύ καλό, οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα με τη Φινλανδία, προσπάθησαν στο μικρό διάστημα της προετοιμασίας να αφομοιώσουν τις συμβουλές του κ. Φαν’τ Σιπ και δείχνουν έτοιμοι να δώσουν τη μάχη τους στο Τάμπερε, ώστε να πετύχουν ένα αποτέλεσμα που θα επιτρέψει στην Εθνική να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή