Στο πλευρό του Μπερίσο οι παίκτες της Σεβίλλης και η Μπαρτσελόνα

Print Friendly, PDF & Email

Την στήριξή τους στον προπονητή τους, Εντουάρντο Μπερίσο, εξέφρασαν οι παίκτες της Σεβίλλης μέσω του αρχηγού της ομάδας Νίκο Παρέχα στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο στον προστάτη.

«Οπως είναι καθολικά γνωστό, ζούμε δύσκολες στιγμές σε αυτή την οικογένεια που λέγεται Σεβίλλη. Ο προπονητής μας, Εδουάρδο Τότο Μπερίσο, έχει να δώσει μπροστά του μια σκληρή μάχη και εμείς, οι παίκτες του, θέλουμε να τον βοηθήσουμε για να την κερδίσει. Έτσι, μέσα από αυτήν εδώ την ανακοίνωση θέλουμε να εκφράσουμε την ανιδιοτελή μας στήριξη και να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να του δείξουμε ότι δεν είναι μόνος του σε αυτή τη στιγμή.

Εμείς, οι παίκτες του, το τεχνικό του επιτελείο, οι εργαζόμενοι στο κλαμπ και όλοι οι οπαδοί αυτής της μεγάλης οικογένειας είμαστε μαζί του και με τους οικείους του. Του ευχόμαστε καλή και γρήγορη ανάρρωση και του μεταφέρουμε κάτι που υπάρχει στο κλαμπ εδώ και πολλά χρόνια ότι «Λένε πως ποτέ δεν πρέπει να παραιτείσαι». Είμαστε όλοι μαζί του για να συμβεί αυτό. Μίστερ, έχεις περίσσευμα από αρ…..α για να τα ξεπεράσεις όλα αυτά, έχεις κερδίσει τον σεβασμό μας και θέλουμε να σου πούμε ότι μπορείς να βασίζεσαι στην ομάδα σου και στα χιλιάδες άτομα που θα είναι μαζί σου και θα σε βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΧΗ», αναφέρει το σχετικό μήνυμα.

Παράλληλα, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προσφέρθηκε να δώσει το ιατρικό επιτελείο της στις υπηρεσίες του Μπερίσο, καθώς έχει γνώσεις για να πραγματοποιήσει μία εγχείριση τέτοιου επιπέδου λόγω της εμπειρίας από τις περιπτώσεις των Ερικ Αμπιντάλ και Τίτο Βιλανόβα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή