Στραβελάκης: “Tο ραδιοφωνικό ταξίδι στον Real Fm έφτασε απλά στο τέλος του”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Νίκος Στραβελάκης, εξήγησε το λόγο της αποχώρησής του από τον Real FM, διαψεύδοντας τα περί εντάσεων και καυγάδων, τονίζοντας:

“Προς ευφάνταστους σεναριογράφους που… διψούν για δημοσιογραφικό αίμα, αγνοώντας ότι, όταν ανοίξει ο λάκκος, κινδυνεύουν και οι ίδιοι να πέσουν μέσα: Διάβασα με έκπληξη ότι… πήρα πόδι από τον Real Fm, εν μέσω εντάσεων, καυγάδων, μέχρι και ότι … δεν πήγαινα στη δουλειά μου, αν και με περίμεναν!!!

Η απλή αλήθεια: μετά από 12-14 ώρες δουλειάς καθημερινά, το ραδιοφωνικό ταξίδι στον Real Fm έφτασε απλά στο τέλος του. Εύχομαι στον πρώτο ενημερωτικό ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας – στον οποίον ήμουν Διευθυντής ειδήσεων και παρουσιαστής του καθημερινού δίωρου κεντρικού δελτίου – να παραμείνει πρώτος και αξιόπιστος.

Το ίδιο εύχομαι και στο Real.gr στον οποίο ήμουν Διευθυντής. Και εύχομαι ειλικρινά  και τα δυο Μέσα, όπως και η Realnews στην οποία διατέλεσα Διευθυντής Σύνταξης, να σταθούν όρθια  στη δίνη της οικονομικής κρίσης που απειλεί όλο και πιο σοβαρά τον χώρο της Ενημέρωσης.

Ευχαριστώ τον Νίκο Χατζηνικολάου και όλους τους εργαζόμενους στο Real Media Group για την εξαιρετική συνεργασία παρά τις δυσκολίες των συνθηκών. Το ταξίδι συνεχίζεται…”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή