Στροφή υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου και από την ΕΠΣ Μεσσηνίας!

Print Friendly, PDF & Email

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας ήταν για δεκαετίες η Ένωση του Άρη Σταθόπουλου και αποτελούσε ένα από τα προπύργια του “συστήματος” που κυβερνούσαν του ποδόσφαιρο, διοικούσαν την ΕΠΟ κατά την εικοσαετία 1997 – 2016 με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα που βιώνουμε και σήμερα.

Όμως, όπως προκύπτει από την πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Ελευθερία που κυκλοφορεί στο νομό Μεσσηνία, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Β. Σπηλιώτης, η ταύτιση με το εν λόγω “σύστημα”, ανήκει στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας τάχθηκε υπέρ του Βαγγέλη Γραμμένου, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Λεωνίδα Οικονομίδη, ο οποίος δεν είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα του νυν προέδρου της ΕΠΟ.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τις σχέσεις της Ένωσης με την ΕΠΟ είπε: “Εχουμε άριστες σχέσεις και πολύ καλή συνεργασία. Έχουμε κάνει κάποιες συναντήσεις και μάλιστα μπορώ να σας πω ότι ο κ. Γραμμένος δέχτηκε να με δει, χωρίς να έχω κλείσει κάποιο ραντεβού. Είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και επιστήμονας, Είναι ο καταλληλότερος γι’ αυτή τη θέση”.

Για το θέμα του δανείου από την ΕΠΟ είπε ότι έχει κάνει προσωπικές συναντήσεις με τη διοίκησή της, αλλά και με τη Γ.Γ.Α. Το δάνειο των 250.000 ευρώ, όπως είπε, εξυπηρετείται με κράτηση 10% κάθε χρόνο από την επιχορήγηση και πλέον το υπόλοιπο είναι στις 162.000 ευρώ.

Απάντησε ακόμα στην παράταξη Βασιλόπουλου, που αμφισβητεί το αποτέλεσμα στις εκλογές του Φεβρουαρίου, φθάνοντας μέχρι το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ: “Μόνο όταν παίρνουν μια καίρια θέση, έχουμε συνεργασία. Δηλαδή εγώ αν δεν ήμουν πρόεδρος, δεν θα συνεργαζόμουν”, αναρωτήθηκε ο κ. Σπηλιώτης, λέγοντας ότι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πως η ομάδα Βασιλόπουλου διαπόμπευσε την Ενωση στην ΕΠΟ. Η ένστασή τους κρίθηκε απαράδεκτη. Επειδή μιλάμε για ποδόσφαιρο, τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να συνεργαστούν αν θέλουν το καλό του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου”.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή