Συνάντηση με τον Λεουτσάκο είχε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Περέιρα

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν μάλιστα, την ερχόμενη Πέμπτη (28/9), ο Πορτογάλος επικεφαλής της ΚΕΔ μαζί με τους συνεργάτες του να συναντήσουν όλους τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Football League, για να τους παρουσιάσουν τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Aναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βίτορ Μέλο Περέιρα με τους συνεργάτες του στους εκπροσώπους όλων των ΠΑΕ της Football League την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατά την ωριαία συνάντηση που είχε ο κ. Περέιρα με τον πρόεδρο της Football League Λεωνίδα Λεουτσάκο, παρουσία των κυρίων Τριτσώνη και Τσαχειλίδη, στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε θετικό κλίμα, επισημάνθηκε η καλή διάθεση όλων των πλευρών για στενή και διαρκή συνεργασία και έγινε ανταλλαγή απόψεων για οργανωτικά θέματα που αφορούν τη διαιτησία και το πρωτάθλημα της Football League.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή