Συνελήφθη οργανωμένος οπαδός στο Παγκράτι μετά από καταδίωξη

Print Friendly, PDF & Email

Οργανωμένος οπαδός μεγάλης ομάδας της Αθήνας είναι ο 32χρονος που συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο Παγκράτι. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να κινείται ύποπτα με μηχανάκι κοντά στην αμερικάνικη πρεσβεία στους Αμπελόκηπους. Μαζί του ήταν ακόμα ένα άτομο που επέβαινε σε μηχανάκι.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τα μηχανάκια μέχρι το Παγκράτι. Εκεί ακινητοποιήθηκαν τα δίκυκλα, με τους επιβαίνοντες να προσπαθούν να διαφεύγουν πεζή. Τελικά οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα μαχαίρι και καπνογόνα.

Οι δύο άντρες προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι συνδέονται με σύνδεσμο ομάδας της Αθήνας. Ο ένας από τους δύο, αλβανικής καταγωγής, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία τράπεζας και άλλα αδικήματα, με αποτέλεσμα μετά τη σύλληψή του να διαταχθεί η προφυλάκισή του. Ο δεύτερος, ελληνικής καταγωγής, κατηγορήθηκε μόνο για κατοχή φωτοβολίδας.

Πριν τη σύλληψή τους στο Παγκράτι οι δύο άντρες βρίσκονταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με άλλους οπαδούς της ομάδας τους και παρακολουθούσαν αγώνα. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν κάποια στιγμή οπαδοί του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να προκληθεί τελικά κάποιο επεισόδιο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή