Τάγμα αναρχικών γκέι πολεμά τους τζιχαντιστές στη Συρία

Print Friendly, PDF & Email

Μια ένοπλη πολιτοφυλακή που απαρτίζεται από αναρχικούς ομοφυλόφιλους πήρε τα όπλα για να πολεμήσει τους τζιχαντιστές στη Συρία και να πάρει εκδίκηση για τις εκτελέσεις γκέι στις περιοχές που ελέγχει το λεγόμενο «Ισλαμικό Κράτος».

Εμβλημα του TQILA (The Queer Insurrection and Liberation Army) είναι ένα καλάσνικοφ σε ροζ φόντο.

Μέλη της πολιτοφυλακής αυτής που φορούσαν ροζ και μπλε μαντήλια πόζαραν μάλιστα αυτή την εβδομάδα με μια σημαία ουράνιου τόξου του κινήματος ΛΟΑΤΚΙ στη Ράκα κι ένα πανό που έγραφε : «Αυτοί οι π@@δες σκοτώνουν φασίστες».

Οι φανατικοί τζιχαντιστές του ISIS εκτέλεσαν εκατοντάδες ομοφυλόφιλους πετώντας τους από τις στέγες κτιρίων στις περιοχές που κατέλαβαν στη Συρία και το Ιράκ.

Στην ανακοίνωσή του ο ΤQILA αναφέρει: «Δεν μπορούσαμε να παρακολουθούμε αμέτοχοι τις εικόνες ομοφυλοφίλων, που τους πετούν από τις στέγες και τους λιθοβολούσαν έως θανάτου.

Επιδιώκουμε να σπάσουμε το δυαδικό φύλο και να προωθήσουμε την γυναικεία επανάσταση καθώς και την ευρύτερη σεξουαλική επανάσταση του φύλου και της σεξουαλικότητας.»

Η πολιτοφυλακή αυτή είναι μια από εκείνες που μάχονται στο πλευρό των κουρδικών δυνάμεων για την κατάληψη της Ράκα, της de facto πρωτεύουσας του «Ισλαμικού Κράτους» στη Συρία. Τα μέλη της λένε ότι αποτελούν μέρος της Διεθνούς Επαναστατικής Λαϊκής Αντάρτικης Δύναμης (IRPGF), ενός συνασπισμού ξένων μαχητών.

Ο Χεβάλ Ροτζιλατ, εκπρόσωπος του IRPGF είπε χθες: «πολλοί από τους συντρόφους μας είναι μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ. Ήδη πολεμούμε στη Ράκα».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή