«Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανένας και για τίποτα»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μίλησε στο official match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δικαστικές αποφάσεις, υπογραμμίζοντας ότι η ΑΕΚ έδωσε αποδείξεις μέσα στο γήπεδο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και πως “την ΑΕΚ δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανένας και για τίποτα“.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λαμπρόπουλου:

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Εμείς καλούμαστε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, όπως κάναμε από την πρώτη στιγμή εφέτος. Και αυτό θα κάνουμε. Θα τα αφήσουμε όλα πίσω μας και θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι». 

Για τα τελευταία γεγονότα  (πριν εκδοθεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή): «Εμάς δεν μας επηρεάζει τίποτα απολύτως. Οι δικές μας αποδείξεις δόθηκαν μέσα στο γήπεδο και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη! Δεν φοβηθήκαμε κανέναν αντίπαλο και δείξαμε ότι θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Δεν προκαλέσαμε ποτέ σε όποια έδρα κι αν πήγαμε, δεν αντιδράσαμε σε τίποτα, δεν προσβάλαμε κανέναν, κοιτάξαμε μόνο τη δουλειά μας. Αυτή ήταν άλλωστε και η πολιτική της ομάδας και την ακολουθήσαμε! Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την κατηγορήσει κανένας και για τίποτα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή