Βακάλης: Η στάση της Επιτροπής Παρακολούθησης ήταν περίεργη!

Print Friendly, PDF & Email

Στην ΕΡΑ Σπορ και στον Άγγελο Στίμο μίλησε το βράδυ της 29/3 ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την εισήγηση της Επιτροπής Παρακολούθησης περί Grexit είπε: “Η στάση της Επιτροπής Παρακολούθησης ήταν περίεργη γιατί ζήτησε να επιληφθούμε και για επεισόδια που γίνονται εκτός αγώνων, φέρνοντας ως παράδειγμα τα όσα έγιναν στον Πειραιά με την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Ζήτησαν να είναι πιο δραστήρια η ΕΠΟ σαν διοίκηση στα πειθαρχικά θέματα, ώστε να βγαίνουν πιο γρήγορα οι αποφάσεις.”

Για το VAR είπε: “Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα ακολουθηθεί το γερμανικό μοντέλο. Αν είναι ένας άνθρωπος να παρακολουθεί όλες τις φάσεις πάλι θα υπάρχουν λάθη. Το σωστό είναι να βρίσκονται σε κάθε γήπεδο οι αρμόδιοι.”

Για την πρόταση Βασιλειάδη και τη πρόταση για μείωση ομάδων και δημιουργία κατηγοριών  Α1 και Α2, ανέφερε ότι τον βρίσκει σύμφωνο.

Για τις αδειοδοτήσεις είπε ότι ο Παναθηναϊκός, δεν έχει έρθει σε επαφή με την ΕΠΟ σε θεσμικό επίπεδο αν και έχουν γίνει συζητήσεις.

Τέλος για τις Εθνικές ομάδες υποστήριξε ότι γίνεται μια επιτροπή που ασχολείται με την ανάπτυξη σε γενικότερο πλαίσιο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή