“Δεν υπάρχει θέμα αλλαγής του τελικού του Conference League αν περάσoυν ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός”

Print Friendly, PDF & Email
Ο Ανδρέας Δημάτος, Σύμβουλος media της UEFA, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Καθημερινή της Κυριακής” και στον Μπάμπη Παπαδάτο  υποστηρίζει ότι από πλευράς UEFA, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που να προκύπτει από πιθανή παρουσία του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού  (αγωνίζονται στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης) στον τελικό του Conference League στην Opap Arena.
Συγκεκριμένα, είπε:
 – Υπάρχει Plan Β από την UEFA για ένα τέτοιο… εκρηκτικό ενδεχόμενο: δύο ελληνικές ομάδες στην έδρα μιας τρίτης;
– Από πλευράς UEFA δεν υπάρχει θέμα, κάποιο πρόβλημα που να προκύπτει από την παρουσία του ΠΑΟΚ ή του Ολυμπιακού στον τελικό της Opap Arena. Κατά το παρελθόν, μπορεί να είχαν υπάρξει τέτοιες δυσκολίες σε τελικούς, αλλά αλλαγή έδρας δεν θυμάμαι να έχει γίνει.
– Ο Βέλιμιρ Ζάετε είπε πριν από μέρες ότι αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήγαινε στον τελικό, αυτός θα γινόταν στην Τσεχία.
 – Αυτό δεν ισχύει. Ο κ. Ζάετς το είπε από μόνος του. Για την UEFA, θέμα αλλαγής του τελικού του Conference League στην Opap Arena δεν υπάρχει και πιστεύω ότι και για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι πάρα πολύ άσχημο να δημιουργηθεί το οποιοδήποτε ζήτημα και να μη φιλοξενηθεί ο τελικός στην Ελλάδα, ακριβώς επειδή θα συμμετάσχει ελληνική ομάδα -και μακάρι να συμμετάσχει- σε γήπεδο άλλης ελληνικής ομάδας. Ας σκεφτούμε πόσοι τελικοί έχουν γίνει αντίστοιχα σε έδρα άλλης ομάδας από την ίδια χώρα και πανηγυρίζει Κύπελλο ομάδα που δεν είναι δικό της το γήπεδο. Γιατί να μην μπορούμε στην Ελλάδα να διοργανώσουμε μια τέτοια γιορτή; Οπως και να ’χει, για την UEFA δεν υπάρχει θέμα αλλαγής έδρας του τελικού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή