“Θοδωρής Ζαγοράκης: Παρωδία”

Πηγή: Facebook
Print Friendly, PDF & Email

Toυ Γιώργου Λακόπουλου* – 

” (…) Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να μοντάρει μια IX ευρωομάδα, ο Κασσελάκης νομίζει ότι οι καταλληλότεροι θα προεπιλεγούν από την κομματική βάση του και ο Νίκος Ανδρουλάκης μετατρέπει τις επιλογές του σε παρωδία.

Τι δεν καταλαβαίνει, εντάσσοντας στους προτεινομένους από το κόμμα του τον Θοδωρή Ζαγοράκη – για να προσθέσει μια τρίτη θητεία ως ΠΑΣΟΚ στις δυο που έκανε ως ΝΔ;

«Καλό παιδί», όπως λένε όσοι τον ξέρουν, ευπρεπής άνθρωπος και εμβλημαπκός αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2004.

Αλλά ανύπαρκτος ευρωβουλευτής ειδικά από τότε που εξοβελίσθηκε ο Κύρτσος, που τον καθοδηγούσε.

Ο ίδιος πχ δεν θα έβαζε ποτέ σέντερ φορ τον Ανδρουλάκη. Του λείπουν τα στοιχειώδη, για τη δουλειά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – έχοντας πίσω του μέτρια θητεία ευρωβουλευτή – κατεβάζει στα κυβικά του την πολιτική εκπροσώπηση της χώρας και του κόμματός του.

Δεν έβαλε τον Βενιζέλο στη Βουλή με το ψηφοδέλτιο Επικράτειας, απέκλεισε τον Καστανίδη από την εκπροσώπηση της Α’ Θεσσαλονίκης, και – παρά τις σφοδρές εσωκομματικές αντιρρήσεις – ρίχνει στη «μάχη για τη σοσιαλδημοκρατία» έναν υποψήφιο που επέβαλε ο Σαμαράς, διέγραψε – για γνωστούς λόγους, αλλά πήρε πίσω – ο Μητςοτάκης και μόλις προχθές καταψήφισε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου και – για τις υποκλοπές!

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…”.

*Πηγή: kontranews

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή