Ζάκυνθος: “Κύριε πρωθυπουργέ μαζέψτε τον Τρελόπουλο”!

Print Friendly, PDF & Email

Σε ιδιαίτερα σοβαρές καταγγελίες προχώρησε η διοίκηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος του Σβορώνου μπήκε στα αποδυτήρια συνοδευόμενους όπως είπαν από “ένθερμους” και εύσωμους” φίλους και είπαν στην ομάδα

“Για να φύγετε από εδώ, όρθιοι σήμερα θα πρέπει να χάσετε και θα πρέπει να βάλει 3 γκολ ο Κυπαρίσης (παίκτης Σβορώνου).”

 

Η ανακοίνωση:

“Τα όσα θλιβερά συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024 στο γήπεδο του Γ.Α.Σ. Σβορώνου, απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι το ποδόσφαιρο στη χώρα μας νοσεί βαριά και φυσικά έχει πολύ δρόμο να βαδίσει για να φτάσει στα όποια επιθυμητά επίπεδα που κάποιοι από εμάς τους ρομαντικούς ονειρευόμαστε!

Για μια ακόμα φορά, ο πρόεδρος της ομάδας Γ.Α.Σ. Σβορώνος κος Γιάννης Τρελόπουλος μαζί με τους “ενθέρμους” και εύσωμους “υποστηρικτές” της ομάδας του και φίλους του, κατέφερε εκτός από τα απίθανα αποτελέσματα της ομάδας του, να μετατρέψει ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, σε ματς ζωής και θανάτου για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961.

Συγκεκριμένα, εισήλθε στα αποδυτήρια της ομάδας μας, συνοδευόμενος από τους “ενθέρμους” και εύσωμους φίλους του και απευθυνόμενος στον εκ’ των αρχηγών της ομάδας μας είπε: “Για να φύγετε από εδώ, όρθιοι σήμερα θα πρέπει να χάσετε και θα πρέπει να βάλει 3 γκολ ο Κυπαρίσης (παίκτης Σβορώνου).

Η αποστολή της ομάδας μας τρομοκρατήθηκε από την στιγμή που κατέβηκε από το λεωφορείο έως και την στιγμή της αναχώρησής της, κατά την οποία ο πρόεδρος κος Τρελόπουλος είχε το θράσος με όλα αυτά που συνέβησαν να ευχηθεί στους αθλητές μας καλό Πάσχα (!!!).

Κύριε Πρωθυπουργέ, κε Υπουργέ προστασίας του Πολίτη, κε Αρχηγέ της Αστυνομίας, κε Αστυνομικέ Διευθυντή της Πιερίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, μαζέψτε τον πρόεδρο του Γ.Α.Σ. Σβορώνου Γιάννη Τρελόπουλο που κάθε Κυριακή περιοδεύει στα γήπεδα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και αλλοιώνει αποτελέσματα που “σκοτώνουν” το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Κύριε Ποδοσφαιρικέ Εισαγγελέα, διατάξτε άμεσα την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των τηλεφωνικών κλήσεων του κου Τρελόπουλου και απαλλάξτε το ποδόσφαιρο από την παρουσία “κυρίων” που απειλούν, τραμπουκίζουν και καταστρέφουν αυτό που αγαπάμε, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Κύριε πρόεδρε της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κε Εκτελεστικέ Διευθυντή, κε πρόεδρε της Επιτροπής Διοργανώσεων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, ευελπιστούμε ότι με την ευαισθησία που σας διακρίνει να κοιτάξετε αυτό το σοβαρό θέμα και να πράξετε τα δέοντα.

Η ομάδα μας ο ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961, για μια ακόμα χρονιά, όπως κάνει πάντα στην μακρόχρονη ιστορία της, σεβάστηκε, το κόπο, τον ιδρώτα και τα χρήματα όλων των υπολοίπων παραγόντων του ομίλου μας, παίζοντας στα ίσια όλα τα παιχνίδια, μέχρι την τελευταία αγωνιστική, αρνούμενη να αλλοιώσει το πρωτάθλημα. Για εμάς, για την ομάδα μας και την ιστορία της αυτό που συνέβη στο γήπεδο του Σβορώνου είναι μια μαύρη ημέρα για αυτό που πρεσβεύει ο Σύλλογος μας αυτά τα 63 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα Εθνικά Πρωταθλήματα ανά την Ελλάδα.

Για αυτά τα θλιβερά που συνέβησαν, είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε την υπόθεση όσο πιο ψηλά γίνεται, για την τιμή του Συλλόγου μας αλλά και για την τιμή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Για αυτούς τους παραπάνω λόγους η διοίκηση του Α.Π.Σ. Ζάκυνθος 1961, θα καταγγείλει τον Γ.Α.Σ. Σβορώνος στη Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ έτσι ώστε να διαλευκανθεί αυτή η σοβαρή υπόθεση που κρατάει το ποδόσφαιρο δέσμιο ανθρώπων που δεν πρέπει να έχουν καμιά σχέση με αυτό.

Τέλος η διοίκηση του Α.Π.Σ. Ζάκυνθος 1961 θα προβεί σε κάθε νόμιμη – νομική ενέργεια έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο του Σβορώνου την 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος, να μην ξανασυμβούν”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή