“Εμφύλιος” στην Κόρινθο: Δημόσιες αλληλοκατηγορίες, παραίτηση Κούγια και ανακοίνωση αποχώρησης του ομίλου Πιέτρη!

Print Friendly, PDF & Email

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κόρινθο μετά την ήττα από τον Παναργειακό και τα επεισόδια που συνέβησαν. Ανακοινώθηκαν ταυτόχρονα η αποχώρηση του προέδρου Αλ. Κούγια αλλά και του ομίλου Πιέτρη, με σαφείς αιχμές για τη συμπεριφορά του Κούγια, το οποίο δεν κατονομάζει αλλά υπονοεί.

Ταυτόχρονα παραιτήθηκε ο Αλ. Κούγιας κατηγορώντας τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ πλην ενός για προσωπικές πολιτικές!

Η ανακοίνωση του ομίλου Πιέτρη αναφέρει τα εξής:

“Δυστυχώς δεν μπορούμε άλλο!
Ο Όμιλος Πιέτρη έδωσε ότι είχε και δεν είχε στον αγώνα να επιστρέψει η «Μπάρτσα» ψηλά!
Η οικογένεια μας έκανε ότι ήταν δυνατό και αδύνατο για να υποστηρίξει τον κοινό σκοπό!
Όμως πλέον δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε την λογική του παραλόγου!
Δεν μπορούμε να συρθούμε στα τάρταρα από ανθρώπους που ζουν για να δυσφημούν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό!
Δεν μπορεί να δέρνουμε ή να μηνύουμε όποιον μας νικά!
Παίζει και ο αντίπαλος!
Εμείς μπορεί να είμαστε επιχειρηματίες αλλά ταυτόχρονα είμαστε και οικογενειάρχες και ζωντανά κύτταρα της κοινωνίας που πρεσβεύουν το ευ αγωνίζεσθαι και τα υψηλά ιδεώδη του αθλητισμού!
Η νίκη και η ήττα στο μυαλό το δικό μας είναι το ίδιο αποδεκτά αποτελέσματα και ο σκοπός ποτέ δεν αγιάζει τα μέσα!
Δεν θα γίνουμε ποτέ συνένοχοι στο αιματοκύλισμα του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού!
Θα συνεχίσουμε να αποτελούμε αρωγούς και βοηθούς της Μπάρτσας μας αλλά όχι από διοικητικό πόστο!
Θα αφήσουμε τους ειδικούς…
Αυτούς που έβαλαν τα χιλιάδες αόρατα €!!!
Εμείς είμαστε ρομαντικοί ερασιτέχνες!
Ταπεινά αποχωρούμε!”
Ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η αποχώρηση Κούγια από την Κόρινθο, ο οποίος πλέον θα ρίξει όλο το βάρος του στο Ολυμπιακό Πειραιώς:
“Παραίτηση Αλέξη Κούγια
Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα και λόγω προσωπικών διαφωνιών με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου – τα οποία προηγήθησαν του σημερινού αγώνα – δηλώνω αμετάκλητα ότι παύω να ασχολούμαι με οποιοδήποτε τρόπο με το σωματείο του ΠΑΣ Κόρινθος που με την παρουσία μου ξαναμπήκε η Κορινθία στον ποδοσφαιρικό χάρτη και είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα να φέρω στο γήπεδο 6000 κόσμο .
Δυστυχώς τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ εκτός του κυρίου Παπαγιαννόπουλου που είναι ένας αγνός και ανιδιοτελής άνθρωπος , το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι τα πολιτικά και τα οικονομικά τους οφέλη από το Δήμο Κορίνθου .
Τις χειρότερες εντυπώσεις μου έχω για τον Γιώργο Πιέτρη . Σε αυτά τα 2 χρόνια δαπάνησα περισσότερα από 300.000 ευρώ για να ξαναστησουμε αυτόν τον σύλλογο και δεν μετανιώνω για αυτό καθόλου αλλά δεν μπορώ να γίνω υποχείριο κανενός για να αποκομίσει αυτός οικονομικά και πολιτικά οφέλη.
Αγάπησα πάρα πολύ την ομάδα και τους οπαδούς της αλλά δυστυχώς σε αυτό το βρώμικο περιβάλλον της εγκληματικής οργάνωσης του ποδοσφαίρου εγώ δεν μπορώ να έχω κανένα μέλλον εάν και τα ίδια μέλη του ΔΣ δεν είναι μαζί μου μια γροθιά.
Δυστυχώς όλοι αυτοί εκμεταλλεύθηκαν το όνομα μου και τα χρήματα μου αλλά το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το προσωπικό τους όφελος και όχι το συμφέρον της ομάδας.
Δε θέλω να πιστέψω ότι σήμερα δεν αντέδρασαν για αυτά τα άγρια πράγματα που έκανε εις βάρος μας η διαιτησία γιατί από τώρα σκεφτόντουσαν τις 550.000 που θα χρειάζονταν τον καλοκαίρι για να συστήσουμε μια ΠΑΕ.
Αυτονόητο είναι ότι η ποδοσφαιρική μου ζωή μου πλέον είναι ταυτισμένη με τον Ολυμπιακό και κακώς δεν παραιτήθηκα μόλις ανέλαβα την θέση του Αντιπροέδρου και του νομικού συμβούλου.
Δυστυχώς επικράτησε το συναίσθημα και η αγάπη για την πατρίδα μου και όχι η λογική.”
Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή